Datum plaatsing: 03 april 2019

Autisme en Gamen's-Hertogenbosch ('s Hertogenbosch): Maandag 8 April vindt er weer een Autismecafé plaats in Den Bosch, georganiseerd door en voor ouders van kinderen met autisme. Deze avond gaan we in gesprek met Yvonne Ruhl over Autisme en Gamen. Ook zal Patrick Maurix, een 21 jarige jongen met PDD-NOS zijn positieve ervaringen vertellen wat betreft gamen en autisme.

Enkele vragen waar we antwoord op willen krijgen is wanneer je je als ouder zorgen moet maken, wanneer wordt het een verslaving, welke signalen kunnen ouders oppikken en hoe kun je als ouder er weer grip op krijgen. Maar ook wat gamen nu eigenlijk oplevert bij jongeren met autisme.
Yvonne Ruhl is senior preventiewerker bij Novadic Kentron en heeft veel ervaring met gameverslaving in combinatie met autisme. Deze avond zullen we samen met haar een aantal van deze vragen beantwoorden.

Het zal een bijzondere en openhartige inkijk worden, waarbij ook veel tips zullen worden gedeeld en er veel mogelijkheid is tot interactie.

We willen vragen of het mogelijk is om aandacht te besteden aan het autismecafé. Dit door een bericht te plaatsen en ook op te nemen in de (digitale) agenda. Hoe meer mensen ons weten te vinden hoe meer mensen zich gesteund voelen. (PDF en Word als bijlage toegevoegd)

De avond vindt plaats bij Lunchcafé In de Roos, Zuiderparkweg 282 te 's -Hertogenbosch
(gratis parkeergelegenheid aanwezig) van 20.00 uur - 22.00 uur. Inloop vanaf 19.30 uur
De toegang is gratis, aanmelden is niet nodigUw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2019 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.28073