Datum plaatsing: 08 april 2019

Een wespennest in de buurt van Maasland en omstreken?


Een wespennest in de buurt van Maasland en omstreken?


Regio ('s Hertogenbosch): Heb je een wespennest gevonden bij jou in de buurt? Dan is het van groot belang om dit zo snel mogelijk te bestrijden. Wespen zijn namelijk agressieve beesten en die wil je niet in de buurt. Maar wat moet je precies doen als je zo'n wespennest hebt gevonden? In dit artikel lees je precies wat je wel en niet moet doen. Heb je nog meer last van ongedierte, zoals bed wantsen, muizen, ratten, vlooien, spinnen of mollen? Dan is het ook van groot belang om dit te gaan bestrijden. Dit kun je laten doen door Ongediertebestrijden.com. Zij zijn een specialist in ongedierte bestrijding.

Hoe bestrijd je een wespennest?
Allereerst moet je het wespennest natuurlijk ontdekken. Het wespennest wordt in het voorjaar gemaakt, maar in de zomer is hij past echt van ware grootte. De wespen vliegen dan af en aan naar het wespennest. Het wespennest wordt gemaakt van houten voorwerpen, waar de wespen stukjes van afknagen. Het is van groot belang dat je het wespennest niet zelf gaat verwijderen. Sowieso mag je een wespennest niet verwijderen wanneer het nog actief is. Je moet het dus eerst gaan bestrijden met spray. Belangrijk: schakel een specialist in. Zij weten precies wat ze moeten doen en hebben speciale kleding zodat de wespen niet kunnen prikken. Wanneer je dit zelf gaat doen en de wespen worden agressief, wordt je hoe dan ook geprikt.

Zorg voor bescherming
Het wespennest moet dus eerst niet meer actief zijn. Spray daarom gedurende de avond spray in het wespennest, van een veilige afstand en met goede bescherming. In de avond zitten de wespen vaak allemaal in het nest, dus dan pak je ze gelijk allemaal aan. Kijk wel goed uit met het sprayen, want de wespennesten zitten vaak op onhandige plekken. Het moet natuurlijk niet zo zijn dat je van een ladder afvalt omdat je ineens wordt aangevallen door een wesp.

Meer weten?
Laat je goed informeren wanneer je last hebt van ongedierte. Schakel meteen een specialist in die je hier over kan informeren. Daarbij is het van groot belang dat je niet direct zelf gaat handelen of de ingang van het wespennest dicht maakt. Daardoor worden ze juist agressief en ze vinden hoe dan ook wel een andere uitgang. Wil je dus wespen bestrijden? Ga naar Ongediertebestrijden.com.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2019 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.27298