Datum plaatsing: 08 april 2019

Leerlingen TBL in actie voor het goede doel


Leerlingen TBL in actie voor het goede doel


Regio (Oss): Dinsdag 16 april staat op het Titus Brandsmalyceum in het teken van De Lentemarkt voor het goede doel. Van 16.00 uur tot 18.00 uur vindt vervolgens deze Lentemarkt plaats in het TBL-gebouw aan de Molenstraat te Oss.
De markt wordt georganiseerd door de brugklassers, met hulp van hun mentoren. De markt zal plaats vinden in de hal en De Binnenhof van ons schoolgebouw aan de Molenstraat te Oss. Iedereen is van harte welkom. Al jaren is het traditie dat eens per jaar de brugklassers een markt organiseren voor het goede doel. Sinds enkele jaren wordt deze markt in het voorjaar gehouden. De leerlingen verkopen allerlei (paas)spulletjes, hapjes ed.
Er zijn twee goede doelen waar de opbrengst naar toe gaat: Stichting Thuis in Oss en Stichting Helpende Handen. Helpende Handen is er voor armlastige Ossenaren die veelal buiten allerlei regelingen vallen en waarvan de kinderen niet eens hun verjaardag kunnen vieren. Stichting Thuis in Oss zorgt door middel van projecten en grotere en kleinere acties dat de opvang van vluchtelingen in Oss goed verloopt.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2019 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.29491