Datum plaatsing: 08 april 2019

Harddrugs, vuurwapens en geld gevonden in onderzoek ramkraak Primera


Harddrugs, vuurwapens en geld gevonden in onderzoek ramkraak Primera


Heesch (Bernheze): Op maandag 1 april 2019 vond er een ramkraak plaats bij de Primera aan de Schoonstraat in Heesch. Bij deze ramkraak werden tientallen sigarendoosjes weggenomen. Enkele uren na de ramkraak werden er drie verdachten aangehouden in een woning in Heesch. De buit werd ook in de woning aangetroffen. De drie verdachten moesten zich afgelopen donderdag verantwoorden bij de rechter-commissaris en hij bepaalde dat ze 14 dagen langer vast blijven zitten.

Afgelopen vrijdag werden in hetzelfde onderzoek twee doorzoekingen verricht in chalets op camping de Maashorst in Schaijk. Bij n van de doorzoekingen werden twee vuurwapens, een grote hoeveelheid cocane, contant geld en vuurwerk aangetroffen. De bewoonster werd op heterdaad aangehouden. In het andere chalet werd er ongeveer 5000 XTC pillen, 1200 gram MDMA en delen van een politie-uniform aangetroffen.

Het onderzoek loopt nog in volle gang waarbij er onder andere onderzoek wordt gedaan naar een woninginbraak, diefstal van een BMW en heling van fietsen.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

politie nieuws

© 2019 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.21144