Datum plaatsing: 09 april 2019

De nieuwe HEMA Rosmalen is de beste in Nederland


De nieuwe HEMA Rosmalen is de beste in Nederland


Rosmalen ('s Hertogenbosch): HEMA Rosmalen is op bij de landelijke bijeenkomst op 13 maart jl. uitgeroepen tot de beste HEMA van Nederland in de categorie Franchise.

Woensdag 13 maart zijn in Amsterdam de prijzen voor ‘beste HEMA winkel 2018-2019’ uitgedeeld. Dit jaar was de bekendmaking tijdens de bijeenkomst ‘Trots op HEMA’ op het HEMA support office. Bij deze bijeenkomst waren alle filiaalmanagers uit Europa en alle ondernemers bij elkaar.
De HEMA in Rosmalen heeft de eerste plaats weten te bemachtigen in de categorie Franchise Nederland. De jury heeft hierbij het volgende commentaar gegeven: “Zeer verzorgde winkel, in Worlds Global uitgevoerd en een super enthousiast klantgericht team onder leiding van ondernemer T. de Kok” - Marcel van Laten – manager franchise

In het weekend van 13 en 14 april zal HEMA Rosmalen extra activiteiten organiseren om de klant mee te laten profiteren van het winnen van deze wedstrijd. Zo zijn er extra proeverijen, wordt de nieuwe collecties getoond, maar ontvangen de eerste 100 klanten ook een gratis shopper als ze meer dan 25,- besteden.

HEMA Rosmalen
De nieuwe Hema in Rosmalen heeft op donderdag 6 september haar deuren in het geheel nieuwe centrum van Rosmalen geopend. Na twaalf jaar op een tijdelijke locatie vestigde HEMA Rosmalen zich nu op een vaste nieuwe plek aan de Harry Coppensstraat

De winkel heeft een oppervlakte van 1100 m2, meer dan twee keer zo groot als de vorige winkel. De nadruk ligt op de dames- en kindercollectie. Ook zullen er met regelmaat workshops voor kinderen worden verzorgd met HEMA producten. De winkel gaat eerst open zonder horeca, maar verkoopt wel gebak.

Store competition
De afgelopen weken zijn alle genomineerde winkels van de winkelwedstrijd 2018-2019 onaangekondigd bezocht door directie en management voor de laatste en beslissende beoordelingsronde. Aan de hand van deze beoordeling en de eerder behaalde punten weten we wie de beste winkels van 2018-2019 zijn. Bij de aangesloten bedrijven wordt de winnaar bepaald aan de hand van de behaalde punten in de Sinterklaas en kerstperiode.

Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

zakelijk nieuws

© 2019 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.16383