Datum plaatsing: 11 april 2019

Twee Polen vast voor gewelddadige dood Ossenaar


Twee Polen vast voor gewelddadige dood Ossenaar


Oss (Oss): Twee Poolse mannen van 37 en 26 jaar oud zitten sinds enkele weken in hun geboorteland vast voor de vermoedelijke betrokkenheid bij de dood van een 63-jarige bewoner van een flatwoning aan de Lisztgaarde. Het slachtoffer werd zaterdagavond 23 februari jl. met geweld om het leven gebracht en zijn dood wordt sindsdien door een rechercheteam onderzocht.

De overleveringsprocedures om beide mannen aan Nederland uit te leveren zijn in volle gang. Wat beide mannen tot hun daad heeft gedreven is vooralsnog niet duidelijk. Wij hebben wel vastgesteld dat de oudste verdachte en het slachtoffer elkaar kenden en we sluiten daarom een motief in de relationele sfeer niet uit. Het onderzoek gaat uiteraard ook na de aanhoudingen nog door.

Ondanks de aanhouding van deze verdachten, waarmee we denken de daders van deze ernstige zaak te hebben gepakt, komen we nog steeds graag in contact met getuigen. Neem daarom alsnog contact met ons op als u in het weekend van 22 t/m 24 februari 2019, of zelfs de dagen daarvoor, iets in of in de omgeving van de flat aan de Lisztgaarde heeft gezien wat ons mogelijk kan helpen. Maar ook mensen die mogelijk meer weten over de achtergrond van dit misdrijf vragen we om ons te bellen. Bel het onderzoeksteam daarvoor via het landelijk politienummer 0900-8844 of deel uw informatie eventueel anoniem via de M-lijn; 0800-7000.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

politie nieuws
Colums
08 jul
08 jul
05 jun


Meer columns

© 2020 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.23059