Datum plaatsing: 07 mei 2019

Zomers genieten in Andalusië


Zomers genieten in Andalusië


's-Hertogenbosch (Regionaal): Je houdt van zon. De zinderende hitte maakt je blij. Deze hitte geeft jou namelijk de kans om een speelse stranddag te beleven. Jouw voeten in het verkoelende water, zand tussen je tenen en aan het einde van de dag een prachtige zongebruinde huid. Voor jou, die echte zonliefhebber, is Spanje gedurende de zomerperiode dé plek om te zijn. Niet alleen vanwege de zonnestralen, het strand en het lekkere eten, maar ook vanwege de prachtige taal en de 'way of living'. Mańana, mańana; lukt het vandaag niet, dan is er morgen weer een nieuwe dag.

Vakantie Malaga

La Casita heeft in de zuid Spaanse plaats Andalusië verschillende vakantiewoningen waar je jouw wens om in Spanje te verblijven werkelijkheid kunt maken. Andalusië is het achterland van de Costa del Sol dat de stad Malaga als hoofdstad heeft. Hierdoor zijn het strand en shopgelegenheden altijd in de buurt te vinden. Met een vakantie Zuid Spanje kun je bovendien op of rond het vliegveld van Malaga een huurauto nemen, waardoor je binnen no time bij je vakantiewoning arriveert. Geen gedoe met bussen of taxi's, maar gewoon relaxed. De huurauto kan bovendien ook de rest van de vakantie gebruikt worden om Andalusië te ontdekken. Hierdoor kun je er overdag lekker op uit en toch elke avond weer terugkomen in je vertrouwde vakantiehuis, want vanuit alle woningen van La Casita kan je heel Andalusië verkennen. Dus geen gesleep van hot naar her met je koffers. Het is een fijne omgeving om al jouw indrukken van Spanje te verwerken.

Spanje op zijn best

Je kunt het je haast niet voorstellen, maar zelfs als je het strand een dagje 'zat' bent, kan je in Andalusië ook veel andere dingen doen. Zo kun je met jouw huurauto de adembenemende omgeving van Andalusië gaan verkennen. Andalusië kent diverse natuurparken, vele wandelroutes en ongekend veel Moorse cultuur. Het is een trekgebied voor verschillende soorten vogels, inclusief flamenco’s, waardoor je je elke keer weer zult verbazen als je de meest prachtige vogelsoorten spot. Wie liever gaat winkelen kan zijn of haar hart ophalen in Malaga, en dan vooral in de prachtige winkelstraat genaamd 'calle Marques de Larios´. En wat dacht je van het Real Alcázar? Het koninklijk paleis in Sevilla waar verschillende prachtige tuinen en gebouwen zeker een diepe indruk zullen achterlaten.

Vakantiehuis Andalusië

Een zwembad, airconditioning, internetaansluiting, wasmachine, tuinmeubels; in de vakantiehuizen van La Casita neem je de luxe van thuis mee naar Spanje. De vakantiehuizen hebben allemaal de luxe van een zwembad, kinderfilmpjes en soms zelfs de weelde van een wijnklimaatkast, of een wijnklimaatkast 2 zones. Zie je het al voor je? Na een dagje strand genieten van een koele, excellente Spaanse wijn met overheerlijke Tapas? En dat gewoon op het terras van jouw vakantiehuis van La Casita!

Stijlvol kamperen

Behalve vakantiehuizen heeft La Casita meer. Zo kunnen avonturiers die niet houden van primitief overnachten een Mongoolse Yurt. Deze Yurt is namelijk absoluut niet eenvoudig te noemen, maar juist voorzien van alle luxe die je je maar kunt bedenken. Van twee slaapvertrekken, beiden voorzien van airconditioning, tot een massage stoom-douche en zelfs een privé tuin en afwasmachine. De Yurt is bovendien geplaatst op een fantastisch park, waar verschillende voorzieningen te vinden zijn. Denk aan een zwembad, restaurant, een speeltuin en een luxueuze SPA. Al deze faciliteiten en de omgeving maken van jouw kampeervakantie een luxe aangelegenheid in een zonnige ambiance. Wanneer je van jouw vakantie naar Spanje een onvergetelijke vakantie wil maken kies je dus voor een vakantiehuis van La Casita; één en al luxe en comfort in een onvergetelijke omgeving.

Eens wat anders? Colombia!

La Casita heeft in Medellin Colombia in eigen beheer vakantiehuizen in dezelfde sfeer en luxe als in Andalusië. Je kunt gewoon in je eigen taal een boeken!
Colombia is een snelgroeiende vakantiebestemming en is al lang niet meer alleen een backpackers bestemming. La Casita maakt het mogelijk met je hele gezin op een comfortabele manier een deel van zuid Amerika te ontdekken, 15 minuten van de luchthaven van Medellin, waardoor het een uitstekende uitvalsbasis is voor een vakantie Colombia.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws


19 oktober
19 oktober
19 oktober
19 oktober
19 oktober
20 oktober
20 oktober
20 oktober
20 oktober
20 oktober
21 oktober
22 oktober
22 oktober
23 oktober
23 oktober
24 oktober
24 oktober
25 oktober
25 oktober
26 oktober
26 oktober
26 oktober
26 oktober
26 oktober
26 oktober
27 oktober
27 oktober
28 oktober
29 oktober
01 november
02 november
02 november
02 november
03 november
03 november
03 november
06 november
06 november
06 november
08 november
09 november
09 november
09 november
10 november
10 november
13 november
13 november
14 november
15 november
15 november
16 november
20 november
22 november
29 november
30 november
30 november
06 december
07 december
14 december
14 december
20 december
27 december
28 december

© 2019 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.30947