Datum plaatsing: 08 mei 2019

Hondenmand: het ultieme plekje voor uw hond


Hondenmand: het ultieme plekje voor uw hond


Regio ('s Hertogenbosch): Een hondenmand is het ultieme eigen plekje voor uw hond. Een hondenmand kan voor verschillende doelen gebruikt worden. Het belangrijkste doel van de mand is natuurlijk de slaapplek van uw reu of teef. Maar, een lekkere mand wordt voor meerdere doelen gebruikt. Zo is het voor baasjes soms gebruikelijk dat als zij gaan eten de hond in de mand moet blijven zitten. Daarnaast is de mand een heerlijke plek waar de hond even tot rust kan komen na een fanatieke buitenwandeling met het baasje. Als de hond zich even niet goed voelt wordt vaak gekozen in de mand te gaan liggen.

Puppy bench in plaats van hondenmand

Let wel even op dat in de puppy tijd een zogenoemde puppy bench fungeert als hondenmand. In de puppytijd moet je je puppy opvoeden. Redenen om later over te stappen op een echte hondenmand zijn als u de puppy zindelijk wilt maken, wanneer de pup alleen wordt gelaten en/of als de puppy in de bench begint te blaffen. Het kan ook zo zijn dat een puppy in de hondenmand gaat bijten omdat er op jonge leeftijd altijd wordt gezocht naar iets om op te kauwen. Dit kan trouwens ook gebeuren als u plots u schoenen in de huiskamer laat staan. Dan kunnen ze daar, met alle gevolgen van dien, ook nog weleens op gaan kauwen. Kiest u toch voor een hondenmand? Zorg dan dat u een goedkope mand kies en snij u zelf niet in de vingers. Als alles goed gaat kunt u later alsnog een duurdere goede hondenmand voor uw hond aanschaffen.

Op onze website staan werkelijk waar honderden verschillende manden van verschillende merken, bestaande uit diverse materialen. Deze manden zijn geschikt voor kleine, middel, middel grote en hele grote hondenrassen. Keuze voor iedereen! Het is belangrijk om te weten dat er rekening gehouden dient te worden met de grootte van uw hond. Een hondenmand die u aanschaft moet groter zijn dan uw hond. Dan heeft uw hond er het meeste gemak van. De hond moet namelijk lekker comfortabel kunnen liggen en bewegen in de mand.

Kleine hondjes rollen zich op

Voor kleine hondjes is ook een grotere mand nodig, maar ook niet al te groot. In de regel is het zo dat kleine hondjes zich in de mand zo klein mogelijk op rollen. Heeft u een klein hondje? Dan is het de beste keuze om een ronde hondenmand of ovale hondenmand te kiezen. Stevige hondenmanden adviseren wij voor een middel grote tot grote hond. Als u een mand gaat kopen dient u er rekening mee te houden dat de mand het gewicht van de hond moet kunnen dragen. Het is ook handig als de hond makkelijk in en uit de hondenmand kan komen. Het opstapje is zodoende dus een belangrijk element.

Een antislip laag kan handig zijn

Als u niet wilt dat de mand gaat schuiven adviseren wij u voor een mand met antisliplaag te gaan. Honden met pijntjes in hun gewrichten, spieren of honden die op leeftijd zijn, hebben een andere hondenmand nodig dan honden zonder deze klachten. Honden met lichamelijke klachten hebben namelijk andere behoeften.

Wist u trouwens dat:

- Er voor honden op leeftijd speciale orthopedische hondenmanden bestaan?

- Deze manden zowel rechthoekig als ovaal te vinden zijn?

- Deze unieke hondenmanden een openstaande rand hebben?

- Uw hond hier heerlijk in kan liggen zonder eruit te vallen?

- Een orthopedische hondenmand over een antisliplaag beschikt?

- Deze manden super handig zijn en eenvoudig schoon te houden?

Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

voetbal nieuws


18 oktober
18 oktober
18 oktober
18 oktober
19 oktober
19 oktober
19 oktober
19 oktober
19 oktober
20 oktober
20 oktober
20 oktober
20 oktober
20 oktober
21 oktober
22 oktober
22 oktober
23 oktober
23 oktober
24 oktober
24 oktober
25 oktober
25 oktober
26 oktober
26 oktober
26 oktober
26 oktober
26 oktober
26 oktober
27 oktober
27 oktober
28 oktober
29 oktober
01 november
02 november
02 november
02 november
03 november
03 november
03 november
06 november
06 november
06 november
08 november
09 november
09 november
09 november
10 november
10 november
13 november
13 november
14 november
15 november
15 november
16 november
20 november
22 november
29 november
30 november
30 november
06 december
07 december
14 december
14 december
20 december
27 december
28 december

© 2019 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.17805