Datum plaatsing: 11 juli 2019

Interieurtrends van de zomer van 2019


Interieurtrends van de zomer van 2019


Rosmalen ('s Hertogenbosch): De zomer van 2019 is dichterbij dan ooit. Genieten van de lange en warme zomeravonden onder het genot van een gekoeld drankje, heerlijk! De zomer zit in onze bol en het interieur mag hier niet in achterblijven. In dit artikel zetten we de interieurtrends van de zomer 2019 op een rijtje!

#1 Luxueuze tinten
‘A touch of luxe’, iets wat je voortdurend in je achterhoofd moet houden bij het zomerse interieur van je woning. Voornamelijk in wandbekleding zien we deze trend terugkomen. Metallic, leerprints, dierenprints en zelfs het gebruik van echt kurk gaan we veel terugzien op muren deze zomer. Maak van je saaie beige of witte muren een eyecatcher door er een gewaagd behang op te plakken.

#2 Botanische looks
De stijl die we al vanaf januari 2019 terugzien: de botanische stijl. Ook in de zomer mag deze interieurstijl niet ontbreken. Bij deze interieurtrend draait het om natuur. Haal diverse planten en bloemen in huis en tover je woning om in een Afrikaanse jungle. Wees niet bang om veel kleur te gebruiken, dit is helemaal hip. Combineer de veloursstof met botanische prints om je woning een luxe uitstraling te geven. Velours gordijnen zijn een uitstekende optie!

#3 Beton combineren
Laat een betonlook terugkom in je vloer of behang. Een strook beton tussen je botanische of luxe behang geeft een enorm stoer aanzicht. Daarnaast breekt de kille betonkleur je junglekleur af wat een verbazingwekkend gaaf effect geeft.

#4 Verwelkom het licht
Zomer betekent zonlicht. Laat de heerlijke zonnestralen massaal binnenkomen om een lekker en warm zomers sfeertje in huis te krijgen. Hang vitrage gordijnen voor je ramen om de sfeer van een Spaans vakantiehuis na te bootsen. Ook geven de lichtstralen door jaloezieen een zomerse boost aan je woning en draagt ook nog eens bij aan de luxe uitstraling van je huis.

Is jouw woning al klaar voor de zomer? Laat het ons weten!Interieurtrends van de zomer van 2019
Interieurtrends van de zomer van 2019


Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2019 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.13667