Datum plaatsing: 24 juli 2019

Tassen bedrukken


Tassen bedrukken


Regio ('s Hertogenbosch): Een mens kan niet genoeg tassen hebben, vooral bij vrouwen vallen tassen altijd goed in de smaak. Maar laten we de mannen ook vooral niet vergeten, want een laptop komt bijvoorbeeld altijd goed van pas. Daarnaast zijn er ook nog genoeg andere hippe tassen om als relatiegeschenk in te zetten. Naast een leuke musthave is een tas soms gewoon een noodzakelijk goed. Want zeg nou eerlijk, je moet al je spullen toch ergens laten? Wat ook erg leuk is, tassen bedrukken! Zo geef je een persoonlijke touch aan je cadeau!

Reclame maken met jouw tas
Een leuk idee is om een linnen tas bedrukken met een speciale afbeelding of je bedrijfslogo, zo ziet iedereen dat deze tas van jouw bedrijf komt. Onbewust is het dus een prima middel om reclame te maken voor jouw organisatie. Als mensen namelijk een leuke tas zien met daarop jouw logo dan zal dat ze bijblijven. Wordt uit jouw logo niet meteen duidelijk om wat voor bedrijf het gaat? Het is altijd mogelijk om er nog een slogan of andere tekst onder te zetten. De kans is aanwezig dat mensen het onthouden en op online op zoek gaan of een bezoekje brengen aan je fysieke winkel. Het draagt dus zeker bij aan je online en offline marketing.

Bedrukken van andere producten
Het is dus niet zo gek dat het bedrukken van relatiegeschenken steeds populairder wordt. Je ziet het niet alleen bij tassen, maar ook doppers, pennen, mokken en nog veel meer. Het zijn ideale producten om cadeau te doen aan je relaties als blijk van waardering en als ze het ook nog eens veel gebruiken heeft dat dus ook weer voordelen voor jou.

Bestel je producten online
Nu vraag je je af waar je dan leuke tassen met je logo of persoonlijke tekst kunt laten bedrukken? Maxilia is een goede partij waar dit mogelijk is. Ze beschikken over een zeer uitgebreid en divers aanbod. Alle producten zijn te bedrukken. Het enige wat jij hoeft te doen is jouw ontwerp mee te sturen. Je krijgt vervolgens een proefdruk toegestuurd en als je akkoord bent zullen je tassen binnen enkele werkdagen op de plek van bestemming worden afgeleverd.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

zakelijk nieuws
Colums
08 jul
08 jul
05 jun


Meer columns

© 2020 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.16796