Datum plaatsing: 26 juli 2019

Een leuk cadeau voor je hond - Hondenkussens voor een verbeterde comfort!


Een leuk cadeau voor je hond - Hondenkussens voor een verbeterde comfort!


Regio ('s Hertogenbosch): Je hond is je beste vriend. Je zou het liefst altijd bij hem willen zijn. En zo denk hij ook over jou. Soms heeft een hond, met name als ze wat jonger zijn, last van verlatingsangst en daarbij komen vaak ook nog zindelijkheidsproblemen kijken. Met wat geduld, training en de juiste praktische hulpmiddelen kun je dit oplossen. Een hondenkussen is een perfect hulpmiddel dat je niet alleen thuis kunt inzetten, maar waarmee je ook de hele wereld rond kan reizen, of het nu naar Azië is of naar de buren.
Als je hond eenmaal gewend is om op kussen te liggen, zal hij deze gaan beschouwen als zijn eigen klein huisje. Hier voelt hij zich rustig en veilig. Te zijner tijd zullen dan ook zijn verlatingsangst en zindelijkheidsproblemen verdwijnen.

Wanneer gebruik ik mijn hondenkussen?
Het hondenkussen dient vooral thuis gebruikt worden. Ook in de auto kan het hondenkussen een prima plaats innemen. Eenmaal gewend, zal je hond je overal volgen als je zijn kussen meeneemt. Zijn verlatingsangst behoren al snel tot de verleden tijd.

Andere huisdieren
Een hondenkussen is natuurlijk in eerste instantie gemaakt voor je hond. Toch zijn we dat tegenwoordig ook andere huisdiertjes handig gebruik maken van dit luxeartikel in de woonkamer. Met name katten vinden het heerlijk om uren op het hondenkussen te slapen, maar er zijn ook konijnen, hamsters en zelfs vogels gesignaleerd op dit hondenplekje.

Verzekering
Zeker als er ook andere huisdieren aanwezig zijn in je huis, loont het zich om te kijken naar een honden verzekering. Je trouwe viervoeter kan wellicht uitschieten als er iemand op zijn slaapplek ligt. En als er dan zaken breken of beschadigd raken, dan is het toch handig als je alleen maar even de telefoon hoeft op te pakken om de schade te melden. Wel zo fijn als alles meteen wordt opgelost.

Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

zakelijk nieuws

© 2020 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.17945