Datum plaatsing: 29 juli 2019

Hondenkussens - Geef jouw hond de conform die je hond verdient


Hondenkussens - Geef jouw hond de conform die je hond verdient


Regio ('s Hertogenbosch): Verlatingsangst en zindelijkheidstraining van je hond zijn belangrijke elementen in de opvoeding van je trouwe viervoeter. Daar zijn een boel geduld en wat praktische hulpmiddelen voor nodig. Een hondenkussen is een ideaal hulpmiddel dat niet alleen thuis kan worden ingezet, maar ook mee kan op vakantie of naar vrienden, feestjes et cetera.
Als je hond eenmaal gewend is om op zijn eigen eilandje te zitten (dit is in het begin te stimuleren door hem te belonen als hij braaf gaat zitten/ liggen), dan zul je merken dat hij helemaal rustig wordt. Te zijner tijd zal ook, in combinatie met goede professionele training, zijn verlatingsangst verdwijnen en zal hij zindelijk worden.

Hondenkussen: Wanneer gebruik ik die?
Zoals gezegd zal dit kussen vooral thuis gebruikt worden. Ook in de auto of in je hondenbench kan het hondenkussen perfect functioneren. Als je hond eenmaal gewend is om rustig op zijn kussen te liggen, kun je hem overal naartoe krijgen, mits je zijn kussen meeneemt. Verlatingsangst is verleden tijd!

Honden versus andere huisdieren
Een hondenkussen is gemaakt voor honden, maar kan tegenwoordig ook bij andere huisdieren worden ingezet. Katten maken, na honden uiteraard, het vaakst gebruik van de hondenbench. Zij kunnen uren op het kussen liggen – zeker als het hondenkussen in de zon staat. Maar ook konijnen en zelfs hamsters en cavia’s vinden dit enorm zacht bed een genot om op te mogen verblijven.

Verzekering
Je hondenkussen kun je, net zoals als je andere spullen, laten verzekeren. Een verzekering voor je hond dekt je schade die door je hond is aangericht. Handig voor als je bijvoorbeeld een paar uurtjes weg moet en je hond nog niet helemaal zindelijk is. In dat geval hoef je alleen maar even naar je verzekering te bellen en je natte spullen worden vervangen door nieuwe. Toch handig om te weten!
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:14 oktober
15 oktober
16 oktober
18 oktober
19 oktober
19 oktober
20 oktober
20 oktober
20 oktober
22 oktober
23 oktober
23 oktober
24 oktober
25 oktober
26 oktober
26 oktober
26 oktober
27 oktober
28 oktober
01 november
02 november
02 november
02 november
03 november
03 november
03 november
03 november
06 november
09 november
09 november
13 november
13 november
14 november
15 november
16 november
20 november
29 november
30 november
06 december
14 december
14 december
28 december

© 2019 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.16003