Datum plaatsing: 31 juli 2019

Getuigen aanrijding gezocht's-Hertogenbosch ('s Hertogenbosch): Maandag 29 juli, rond 22.27 uur, raakte een vrouw gewond nadat ze door een personenauto werd aangereden op de kruising Zuid Willemsvaart/Kardinaal van Rossumplein in Den Bosch. Ze werd door de ambulance meegenomen voor onderzoek in het ziekenhuis. De bestuurder werd door ons aangehouden nadat was gebleken dat hij onder invloed was van alcohol en drugs. Later volgt de uitslag van het bloedonderzoek dat bij de verdachte werd afgenomen.

Het onderzoek naar de aanrijding is in volle gang. De personenauto is in beslag genomen en wordt uitvoering onderzocht door specialisten van forensisch onderzoek

Bent u getuige geweest van deze aanrijding? We hebben al met verschillende getuigen gesproken. Hebben we nog niet met u gesproken maar heeft u belangrijke informatie voor ons, laat het ons weten! We komen graag met u in contact. U kunt bellen met 0900-8844. Anoniem kan natuurlijk ook, dit kan via 0800-7000. Het onderzoek heeft een registratienummer: 2019156955.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

politie nieuws

© 2019 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.20778