Datum plaatsing: 07 augustus 2019

Informatieavond over artrose (slijtage) van de knie's-Hertogenbosch ('s Hertogenbosch): Op dinsdag 3 september om 19.00 uur organiseert het Jeroen Bosch Ziekenhuis (JBZ) een informatieavond over artrose van de knie, voor patiŽnten en andere belangstellenden. De toegang is gratis. Aanmelden is verplicht en kunt u doen via orthoinfoavond@jbz.nl.

Heeft u last van artrose (slijtage) van de knie? Of iemand in uw omgeving? Tijdens deze bijeenkomst geeft het team Orthopedie van het JBZ uitleg over wat artrose is, hoe zij te werk gaan en wat de behandelmogelijkheden zijn. Hierbij wordt vooral ingegaan op wat u zelf kunt doen om de klachten te verminderen of te voorkomen dat het erger wordt.

Sprekers zijn: Orthopedisch chirurg drs. Judith Sprengers, Physician Assistant Ramon Roerdink en Wetenschapper dr. Babette van der Zwaard.

De informatieavond is in het Auditorium van het Jeroen Bosch Ziekenhuis in ís-Hertogenbosch. U bent welkom vanaf 18.30 uur. Na afloop is er gelegenheid om onder het genot van een drankje kennis te maken met de sprekers en de orthopeden.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2019 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.28753