Datum plaatsing: 09 augustus 2019

Zo kies jij de ideale tuinmeubelen!


Zo kies jij de ideale tuinmeubelen!


Regio ('s Hertogenbosch): De zoektocht naar mooie tuinmeubelen is altijd een uitdaging. Je struint elke boulevard af om de meubels te zoeken die passen bij jouw visie voor je achtertuin. Om vinden van tuinmeubelen wat eenvoudiger te maken, staan in dit artikel wat punten waar jij op kan letten bij je speurtocht. Wie weet heb jij zo het juiste meubilair in mum van tijd gevonden!

Materialen
Bij het zoeken van tuinmeubelen is je vast niet ontschoten dat tuinmeubels uit verschillende materialen kunnen bestaan. Elk materiaal heeft weer andere voordelen. Een tuinmeubel gemaakt van kunststof vergt weinig onderhoud, maar die ene mooie tuinstoel gemaakt van hout is weer steviger. Het is belangrijk om te bedenken of je voor uitstraling gaat, weinig onderhoud of roestvrij. Als je dat weet wordt de zee aan keuzes al een stuk kleiner, omdat je tuinmeubelen van andere materialen kan wegstrepen.

Praktisch
Meubels voor buiten zijn ander dan de meubels die in je woonkamer staan. Dat ene voetenbankje is binnen misschien onmisbaar in je interieur, maar is het buiten wel zo handig? Dat is de vraag. Of jouw nieuwe meubels praktisch zijn kan je jezelf de volgende dingen vragen: zijn ze makkelijk te verplaatsen? Welke meubels heb ik echt nodig? De antwoorden op die vragen bepaalt of je het wel of niet moet kopen.

Kwaliteit
Zie je tuinmeubelen als een investering. Je wilt niet dat ze maar een zomer meegaan, toch? De sale bij de Intratuin kan er aantrekkelijk uitzien, maar waarschijnlijk is de kwaliteit wel minder. Kwaliteit boven kwantiteit, zullen we maar zeggen. Aan kwaliteit hangt vaak helaas een duurder prijskaartje, maar dat is het waard als je er optimaal van wilt genieten.

Proefzitten
Het laatste punt wat toch ook wel van belang is: zit de loungebank wel lekker? Je wilt natuurlijk wel comfortabel zitten. Voordat je online een bestelling plaatst is het aan te raden om het toch in het echt te testen. Het zou zonde zijn als je nieuwe tuinset straks er wel mooi uitziet, maar totaal niet comfortabel is. Dat zit je met tuinmeubels opgescheept waar je niet op wilt zitten.

Na deze tips te hebben gelezen, moet jouw zoektocht zeker makkelijker worden!
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

zakelijk nieuws

© 2020 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.16729