Datum plaatsing: 11 augustus 2019

Buurkrachtteam Berghem Noord


Buurkrachtteam Berghem Noord


Berghem (Oss): In de gemeente Oss heeft opnieuw een groep bewoners besloten de handen ineen te slaan om zo samen activiteiten te organiseren die de buurt mooier en duurzamer maken. De initiatiefnemers – Sandra Schreurs, Frans Verbon, Jan van Erp, Jos van Vught en Harold Mazen – hebben zich verenigd als Buurkrachtteam Berghem Noord.

Berghem - Dit team richt zich met zijn activiteiten met name op de buurt die ligt in het gebied dat ligt ten noorden van de spoorlijn en ten oosten van het centrum van Berghem. Met dit kersverse buurtteam is de vierde Buurkrachtbuurt een feit. De eerste activiteit van het buurtteam is het realiseren van een aantrekkelijk zonnepanelenaanbod waar de hele buurt van kan profiteren. Dat aanbod wordt in september toegelicht tijdens een bijeenkomst in De Berchplaets. Geïnteresseerden kunnen zich op de Buurkrachtapp aansluiten bij Buurkrachtteam Berghem Noord of een mail sturen naar buurkrachtberghemnoord@gmail.com.

Buurkracht is geen onbekende in de gemeente Oss. Zo zijn er Buurkrachtteams in Ussen Loovelt, Witte Hoef en Hert&Woud Staatsliedenbuurt actief. Deze buurten hebben inmiddels diverse successen geboekt. Daarnaast was Buurkracht betrokken bij het Postcoderoosproject op het dak van de roeivereniging in Mettegeupel. Dit project is ontwikkeld door energiecoöperatie Zon op Macharen.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2020 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.28860