Datum plaatsing: 12 augustus 2019

Nieuw cursusaanbod van Volksuniversiteit online


Nieuw cursusaanbod van Volksuniversiteit online


Regio (Oss): Volksuniversiteit Oss presenteert haar nieuwe cursusprogramma op een nieuwe website, met nieuwe cursussen op het gebied van talen, persoonlijke ontwikkeling, kunst & maatschappij, digitaal & online, culinair, lichaam & geest, creatief en ondernemen.

Volksuniversiteit Oss heeft naast reguliere talen als Duits, Engels, Frans, Italiaans en Spaans ook Nederlands voor anderstaligen (NT2), Grieks, Portugees, Russisch, Turks, Arabisch, Latijn, Pools, Japans, Hongaars en Indonesisch in het aanbod opgenomen.

Nieuw in het programma de zeer intensieve Nederlands NT2 level 1 cursus. Cursisten volgen drie dagdelen in de week les en na 3 weken hebben ze een hoger niveau bereikt. Ook nieuw is de op maat cursus NT1 voor mensen die minder goed zijn in lezen en schrijven.

Dit najaar heeft Volksuniversiteit Oss haar programma verder verbreed en een groot aanbod nieuwe cursussen in het programma opgenomen. Waaronder informatieavonden met thema’s uit de Osse geschiedenis en diverse filosofiecursussen. Op het gebied van persoonlijke ontwikkeling zijn nieuw ‘Omgaan met veranderingen’ en ‘Een treffende eerste indruk’. Ook voor ondernemers en ZZP’ers heeft Volksuniversiteit Oss haar cursusaanbod verder uitgebreid met onder meer ‘Hoe start je je eigen bedrijf’ en de cursus ‘Adobe Illustrator’.

Meer info staat op volksuniversiteitoss.nl.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2020 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.33976