Datum plaatsing: 12 augustus 2019

Elzeneindfestijn 2019; laat je betoveren!


Elzeneindfestijn 2019; laat je betoveren!


Oss (Oss): Zaterdag 17 augustus van 11.00 tot 16.00 uur wordt het Elzeneindpark in de Ruwaard voor één dag omgetoverd tot een sprookje tijdens het Elzeneindfestijn 2019. NME-Centrum & kinderboerderij De Elzenhoek en speeltuin Elckerlyc slaan voor de 5e keer de handen ineen om dit unieke sprookjesfestijn tot een succes te maken. Een dag voor jong en oud vol ridders, prinsessen en pirateen, met straattheater, theatervoorstellingen, sprookjesworkshops, reuzenballen, lekkere eetkraampjes en nog veel meer! Dit jaar wordt er extra groots uitgepakt met een aantal nieuwe betoverende acts en workshops. De toegang is gratis.

Sprookje voor een dag
Alles deze dag staat in het teken van sprookjes. Zo zijn er sprookjesachtige voorstellingen en straattheater, lopen sprookjesfiguren rond in de mooiste kostuums, maak je toverlava bij de heksen, je eigen toverpoederflesje bij de elfenboom of een sprookjesmasker bij de prinses, loop je over het water in een grote luchtbel, leer je boogschieten bij Robin Hood en boomklimmen bij Peter Pan en blaas je reuzenbellen met Ariel en Neptunus. Ook kun je genieten van grappige theatervoorstellingen, maak je ponyritjes en ervaar je wat het is om te ‘L.A.R.P.-en’. Op het gezellige sprookjesplein is allerlei lekkers te koop, zoals smoothies, vers fruit, suikerspin, wafels, broodjes hamburger en verse friet
.
Nog betoverender
Dit jaar wordt er extra groots uitgepakt met een heel aantal nieuwe betoverende acts en activiteiten. Zo kun je oog in oog staan met een echte draak, kom je de grappige kleurrijke reuzevissen tegen, leer je drummen met de drummende vuilnismannen, luister je naar poppenkastverhalen van poppentheater Ronzebons en maak je je eigen rinkelbom. Om 15.30 kun je vanaf de kinderboerderij meedoen met de sprookjesoptocht, samen met Dweilorkest De Derde Helft en genieten van de feestelijke afsluiting.

Prijs voor het mooist verkleedde kind
Kom je verkleed naar het Elzeneindfestijn? Stuur dan je mooiste foto van die dag in via de facebooksite. Dan win je misschien wel vrijkaartjes voor speeltuin Elckerlyc!

Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2020 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.28813