Datum plaatsing: 16 augustus 2019

Samen eten en dansen bij Resto VanHarte Den Bosch


Samen eten en dansen bij Resto VanHarte Den Bosch


's-Hertogenbosch ('s Hertogenbosch): Resto VanHarte organiseert binnenkort twee swingende dansavonden met driegangendiner in Den Bosch. Het eerste diner met dans vindt plaats op woensdag 21 augustus in BBS Boschveld op Zernikestraat 2 en de tweede op dinsdag 24 september in De Grevelingen op Grevelingen 66. Voor, tijdens en na het driegangendiner wordt er gedanst. Voor de organisatie van de dansavonden werkt Resto VanHarte samen met de Vlijmense Dansclub. Zij zorgen voor een live demonstratie en begeleiding op de dansvloer. Van wals tot salsa en chachacha; alle stijlen passeren de revue. Dus houd je van lekker eten en dansen en wil je nieuwe mensen leren kennen. Meld je dan aan en doe mee!
De ontmoeting staat voorop

Iedereen is welkom om mee te eten en mee te dansen. Zoals altijd staat de ontmoeting hierbij voorop. Het programma is van 17.00 tot 20.00 uur. Bijdrage voor het diner is zeven euro, vier euro voor minima en twee euro voor gasten met een voedselbank - of Quietpas. Kinderen t/m 12 jaar betalen halve prijs. Graag reserveren via www.restovanharte.nl (gratis) of bel 0900 900 3030 maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 12.30 uur (35 ct. per gesprek).

Resto VanHarte is het levendige buurtrestaurant met betaalbare en gezonde driegangendiners. Iedereen is welkom bij Resto VanHarte. Onze Resto’s zijn er voor iedereen, jong en oud, waar je ook vandaan komt. Buurtbewoners koken en eten hier samen, leren elkaar kennen en dragen zelf bij aan een leefbare buurt. De restaurants worden opgezet en gecoached door een klein team van professionals, maar drijven op de inzet van vrijwilligers. Resto VanHarte is synoniem aan meedoen en daarmee hét recept voor een betere buurt.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

sport nieuws

© 2020 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.15666