Datum plaatsing: 14 augustus 2019

Vrij bridgen bij de KlotbeekHeeswijk-Dinther (Bernheze): Op alle maandagen in augustus weer de mogelijkheid tot Vrij-bridgen in Heeswijk-Dinther. Het is een prima gelegenheid voor iedereen om in de zomermaanden toch actief bezig te zijn. Bridgen is bij uitstek de mogelijkheid om uw hersenen te trainen en, zoals een bekend neuropsycholoog schreef, kan het de ziekte Alzheimer / Dementie wellicht met drie tot vijf jaar vertragen.

Vrij bridgen is voor iedereen die het bridgespel beheerst toegankelijk. De locatie is in 'ons home' CC Servaes, Raadhuisplein 24 in Heeswijk-Dinther. Je kunt inschrijven vanaf 19.00 tot 19.30 uur (uiterlijk). We starten om 19.45 uur. De kosten zijn 2,00 per persoon ( 4,00 per paar) voor hen die geen lid zijn van de Bc de Klotbeek. Breng wel uw NBB-nummer mee. Dit is mede van belang voor de 'meesterpunten' die er zijn te vergeven.

Nadere informatie kunt u krijgen op 06-51859617 en op de Website van de club, www.bcdeklotbeek.nl
'Aanmelden' moet plaatsvinden op de avond zelf aan de zaal.

Overigens zal er voor mensen die het bridgespel, willen leren half september waarschijnlijk weer een 1e jaars cursus voor beginners worden gestart bij voldoende deelnemers. Je kunt jezelf hiervoor aanmelden bij de secretaris, Gerrit van den Berg op mail: gerrit.gensberg@gmail.com
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

sport nieuws

© 2019 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.12290