Datum plaatsing: 15 augustus 2019 - Laatst gewijzigd: 15-08-2019 11:51:47

Aanmelden 41e KOM Festival Rosmalen


Aanmelden 41e KOM Festival Rosmalen


Rosmalen ('s Hertogenbosch): Zondag 8 september houdt de Ondernemersverenging KOM Rosmalen in samenwerking met CentrumManagementRosmalen voor de 42e keer het bekende KOM-Festival. Deze dag zal weer bol staan van de activiteiten. Behalve de gevestigde winkels zullen ook vele verenigingen, bedrijven, hobbyisten en charitatieve instellingen hieraan deelnemen. Verder zijn er ook diverse podia met muziek en vele kinderactiviteiten.

Wie belangstelling heeft om deel te nemen kan dit nu nog kenbaar maken. Aanmeldingen via e-mail: kom@beleefrosmalen.nl of inschrijving formulier af te halen bij Ronald Moonen Modeschoenen, Dorpsstraat 33 te Rosmalen


De gevestigde ondernemers in de Rosmalen Centrum hebben allen hun winkels open van 11.00 tot 17.00 uur. De horeca heeft zijn terrassen uitstaan bij de diverse podia. Het is jaarlijks een geweldig gezellig feest voor iedereen met min.125 deelnemers en is gratis toegankelijk. Parkeren is ook gratis op de diverse parkeer terreinen.

Voor nog meer informatie kunt u kijken op: www.beleefrosmalen.nl. Deze site zal de komende periode worden aangevuld met actuele informatie.


Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2020 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.27464