Datum plaatsing: 22 augustus 2019

Doe mee en schrijf je in voor Atelierroute Empel


Doe mee en schrijf je in voor Atelierroute Empel


Empel ('s Hertogenbosch): In 2019 vindt de zevende Open Atelierroute van Empel plaats in het weekeinde van zaterdag 28 en zondag 29 september. Beide dagen van 11.00-17.00 uur. Kunstenaars ( in verschillende disciplines zoals, schildertechniek, keramiek, beeldhouwwerk, mozaïek, fotografie, wandkleden, hoeden, sieraden en tassen) worden van harte uitgenodigd mee te doen en hun atelier open te stellen voor bezoekers. Alle kunstenaars die wonen of werken in Empel kunnen deelnemen aan dit tweedaagse evenement. Je kunt alleen in je eigen werkruimte deelnemen maar ook een gastexposant uitnodigen.

Kunst in Empel

Doel van de atelierroute is om kunstenaars de mogelijkheid te bieden hun werk aan een breed publiek te tonen en geïnteresseerden de gelegenheid te geven kunstenaars op hun werkplek te bezoeken. De informele ontmoetingen leiden dikwijls tot geanimeerde gesprekken over het werk en de drijfveren van de kunstenaar.

Tevens zijn wij voor deze atelierroute op zoek naar expositieruimte. Heeft u die ruimte? Laat het ons dan even weten.

Organisatie en inschrijving

Atelierroute Empel organiseert de Open Atelierroute en zorgt voor de nodige publiciteit in regionale bladen, reclame in Empel en omgeving, website, facebook, flyers met routebeschrijvingen. Aan alle deelnemers worden herkenningsvlaggen verstrekt.

Deelnamekosten zijn 55 euro per exposant. Je kunt je aanmelden bij Leny de Vos-Van Erp, tel: 0611105610 of lenydevos@gmail.com.

Leuk ideetje of meer weten?

Als je een idee hebt voor de Atelierroute dan willen we dat natuurlijk graag horen! En mocht je meer willen weten, neem dan contact op met Leny.

Onze website is: www.atelierrouteempel.nl Je kunt ons ook vinden op facebook.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2020 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.30110