Datum plaatsing: 21 augustus 2019

Team Kanje Ize in Run for Kika


Team Kanje Ize in Run for Kika


Nuland ('s Hertogenbosch): Ize de Langen (6) kreeg op 17-04-17 de diagnose leukemie. De behandeling duurde 2 jaar en was enorm zwaar. Ze was nog geen 3 weken klaar toen ze weer verschrikkelijk nieuws kreeg, de kanker was terug. De klap is enorm, de angst nog groter. Dit keer zou Ize een stamceltransplantatie krijgen, maar na een aantal weken wordt er anders besloten. De leukemie van Ize blijkt zeldzaam en moeilijk te behandelen, daarom is besloten om over te stappen op een andere behandeling genaamd CAR-T immuuntherapie!

Ize is nu keihard aan het knokken om beter te worden, en haar vriendinnetjes willen haar daar graag bij helpen! Daarom is Team Kanjer Ize opgezet om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor Kika. Zonder KiKa hadden de behandelingen die Ize nu krijgt, niet bestaan. En haar vriendinnen willen niets liever dan dat ze weer beter wordt!

Op 22 september gaat Team Kanjer Ize de Run for Kika lopen in Eindhoven. Het team is druk in de weer met het bakken van cupcakes, verkopen van armbandjes en sleutelhangers en het bedrukken van (sport)tassen om zoveel mogelijk geld in het laadje te brengen. Maar ook alle losse donaties zijn uiteraard van harte welkom!

Doneren kan op www.runforkika.nl/kanjer-ize
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2019 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.27377