Datum plaatsing: 25 augustus 2019

Gaat u met uw wijkagent mee op boevenjacht?'s-Hertogenbosch ('s Hertogenbosch): De politie organiseert dinsdagavond 27 augustus 2019 om 19:00 uur in de wijken Rompert en Slagen het spel 'Boef in de wijk'.

'Boef in de wijk' is een innovatief en interactief spel, waarbij we met elkaar met andere ogen naar onze woon- en werkomgeving kijken en informatie delen over verdachte situaties, voertuigen of mensen.

Zoek de boef
Tijdens de spelavond is er een 'boef' actief in de wijk. U wordt daar via social media, facebook over geďnformeerd en krijgt aanwijzingen over zijn of haar verblijfplaats. Aan de hand van deze aanwijzingen gaat u actief op zoek naar de boef. Vindt u de boef, dan maakt u kans op een prijs.

Waarom 'Boef in de wijk'?
We hebben gemerkt dat mensen het lastig vinden om een verdachte situatie te melden. Ook horen we terug dat mensen niet precies weten wat nou een verdachte situatie is, dus wanneer ze de politie wel en niet kunnen bellen en op welk telefoonnummer. Het spel 'Boef in de wijk' laat mensen op een leuke manier 'kennis maken' met verdachte situaties. En maakt duidelijk hoe belangrijk het is om goed te kijken en te luisteren.

Meedoen?
Wilt u meedoen? We verzamelen om 19:00 uur bij het activiteitencentrum Duinendaal op de Eerste Rompert te 's-Hertogenbosch.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

politie nieuws

© 2019 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.18556