Datum plaatsing: 01 september 2019

Danscentrum Rosmalen verder op nieuwe lokatie


Danscentrum Rosmalen verder op nieuwe lokatie


Rosmalen ('s Hertogenbosch): Na 19 jaar de activiteiten van Danscentrum Rosmalen met plezier uitgeoefend te hebben in de Uythof gaat de dansschool het landgoed Coudewater verlaten. Door de verkoop van landgoed Coudewater en daarmee gepaard gaande de sloop van het huidige pand is de dansschool genoodzaakt te verhuizen. De activiteiten worden voortgezet bij Windkracht 5 op de Groote Wielen.

tekst en foto Ted van der Loo

“Het is spijtig dat wij Coudewater moeten verlaten omdat we de laatste jaren heel wat betekent hebben voor onze klanten” legt Paul Post uit “Zo hadden we verschillende activiteiten de laatste jaren denk aan de soulavonden, de Rosbleus, soos Satisfaction, de zondagmiddag dansmatinees, enz, deze gaan hier helaas verdwijnen. Maar onze dansschool blijf bestaan”.
Op 7 september wordt begonnen we met een open dansavond. “Dan kunnen onze bestaande en nieuwe cursisten kennis kunnen maken met deze nieuwe locatie Windkracht 5 aan de Deltalaan 140 in Rosmalen. Iedereen is van harte welkom en de toegang is gratis. De avond begint om 20.00 uur.”

Het Slotbal en afscheid van Danscentrum Rosmalen van Landgoed Coudewater op 10 augustus was drukbezocht. “Een mooie afsluiter voor iedereen die iets met Coudewater en de Uythof heeft gehad”, aldus de familie Post, en dat waren er heel veel gezien de belangstelling op deze bijzondere avond.
Heel veel leden en oud-leden van Dansschool Rosmalen, veel vrienden, bekenden en familie maakten van deze gelegenheid gebruik om tijdens deze ‘laatste dansavond in de Uythof’ de familie Post de hand te schudden als dank voor de vele mooie momenten die men heeft mogen beleven.

Of het nou was tijdens de vele dansmomenten, of een uitvoering van wat voor vereniging dan ook of een gezellige feestavond, altijd was het goed georganiseerd en bijzonder gezellig tijdens de vele mooie momenten die men dankzij Paul, José en Dorthy Post heeft mogen beleven in hun eigen dansschool, Danscentrum Rosmalen in de Uythof op Coudewater.

Zoon Michael, de drijvende kracht achter de dansschool die eerst helemaal niets met dansen had en helaas veel te vroeg is overleden, was met Nadia van den Brink o.a. drie maal Nederlands Kampioen en op het WK één maal vierde met Nadia in de rolstoel en Michael als staande partner.

Zaterdag 7 september a.s. beginnen Paul, José en Dorthy aan een nieuw hoofdstuk. Wij wensen hen daarbij veel succes.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

zakelijk nieuws

© 2020 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.19638