Datum plaatsing: 06 september 2019

24 uur marathon @yolokapper voor KWF


24 uur marathon @yolokapper voor KWF


Rosmalen ('s Hertogenbosch): Vorig weekend vond in Rosmalen de Samenloop voor Hoop plaats om geld in te zamelen voor KWF Kankerbetrijding. Ook YOLO Kappers gaat geld inzamelen voor dit goede doel. Zij gaat daartoe samen met haar team 24 uur lang knippen van 14 september 10.00 uur tot 15 september 10.00 uur. “We hebben veel klanten nodig die bij ons in de stoel komen en alle bedrijven en verenigingen met ideeën om ons te helpen aan een mooi bedrag zijn welkom!” laat kapster Ingeborg Meulemans van YOLO Kappers.

“Al vaak heb ik nagedacht hoe het zou zijn om 24 uur met het vak bezig te zijn” vertekt Ingeborg “24 uur met passie bezig te zijn. Het kappersvak zit in hart en nieren. Mensen mooi maken, mensen blij maken. Vooral met mensen bezig zijn. Wat een mooi beroep! Maar helaas komen wij in ons vak naast mooie verhalen ook droevige verhalen tegen. Eén van onze klanten had deze verschrikkelijke ziekte kanker onder de leden. Doordat je je klanten gemiddeld elke maand in je stoel hebt zitten krijg je een band met deze mensen die soms verder gaat dan alleen klant. En die verhalen met die verschrikkelijke ziekte neem je mee naar huis en laten je niet los. Toen dachten wij als team, wat als we nou 24 uur gaan knippen met het team en zo zoveel mogelijk geld kunnen ophalen en doneren zodat er veel onderzoek gedaan kan worden en er steeds meer mensen kunnen genezen. Dat idee hebben we omgezet in een concreet evenement voor het goede doel”
Ingeborg, Laura, Floor, Cella, Michelle en Elle starten op zaterdag 14 september om 10.00 uur met hun knipmarathon. Er zijn activiteiten voor kinderen met spelletjes en een springkussen en er is volop muziek.
door Petra van Heesch
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2019 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.26237