Datum plaatsing: 26 september 2019 - Laatst gewijzigd: 25-09-2019 16:06:29

Zangworkshops - Zing je vrij!


Zangworkshops - Zing je vrij!


Maliskamp ('s Hertogenbosch): Op woensdagavond 2 oktober 2019 start er weer een serie leuke zangworkshops ‘Zing je vrij!’ van het Tempeltje in wijkgebouw Meerlaer in Maliskamp.
De zangavonden zijn een muziekproeverij met een geheel eigen benadering. Je hebt geen zangervaring nodig. Zingen zit in de natuur van de mens. De zangactiviteiten nemen je spontaan mee, het gaat vanzelf, je hoeft er niet bij na te denken. Mensen met en zonder zangervaring zijn van harte welkom en schuiven regelmatig aan bij ‘Zing je vrij’, gewoon omdat het leuk is.
Een greep uit de inhoud: Stemoefeningen en lichaamsgerichte ontspanningsoefeningen, liedjes van alle tijden, melodielijnen, klankcirkels, klankmagie, bewegingsvormen, ritmebeleving en meer. Met inzet van o.a. gitaar, piano, percussie-instrumenten en boventoon-instrumenten.
Breng je ‘zin in zingen’ mee en je nieuwsgierigheid naar nieuwe vormen van zang en klankbeleving. Deze vorm van zingen ontspant je en zet je in je kracht. Het is niet moeilijk, wel heerlijk om te doen!
‘Zing je vrij’ wordt in een cluster van vijf woensdagavonden verspreid over het seizoen aangeboden. Meer info en aanmelden via: http://www.tempeltje.nl/zingen-en-meer/ of mail naar el.lenssen@tempeltje.nl
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

zakelijk nieuws

© 2020 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.15765