Datum plaatsing: 26 september 2019 - Laatst gewijzigd: 26-09-2019 13:17:00

Nieuwsbrief september Dorpsraad BerghemBerghem (Oss): De maand september heeft zijn intrede gedaan.
Na een warme zomer komen langzamerhand weer allerlei activiteiten op gang. Ook het werk voor de dorpsraad wordt weer hervat.
Terugblikkend: op een zeer drukbezochte openbare vergadering in juni 2019, werd het thema ‘Berghem Centrumplan’ behandeld. Bewoners werden in de gelegenheid gesteld om vragen te stellen bij Anne Zaadnoordijk, projectleider bij de gemeente Oss. Hiervan werd dankbaar gebruik gemaakt en al deze vragen/opmerkingen zijn meegenomen om uitgewerkt te worden. Het ligt in de bedoeling, dat er een vervolgbijeenkomst gehouden zal worden op de eerstvolgende openbare vergadering op WOENSDAG 30 OKTOBER A.S. Zet dit alvast in uw agenda.

Wij, als dorpsraad, bieden u de mogelijkheid om in die tussentijd met al uw vragen bij ons te komen. Vragen, die openbaar mogen zijn, zullen gepubliceerd worden in onze volgende nieuwsbrief, met, indien mogelijk, ook de antwoorden hierop. Zo bent u in de gelegenheid om te zien, wat er zoal speelt in ons dorp. Uiteraard houden we rekening met de privacy.
De maand september heeft van oudsher vaste evenementen, zoals de ’10 van Berghem’, een hardloopwedstrijd door het dorp. Tijdens het laatste weekend van augustus heeft het ‘Hoessenboschfestival’ plaatsgevonden, een feest voor jong en oud. Ook het ‘Berchs Heem’ en “TVBerghem’ vieren de opening van hun nieuwe locatie. ‘Berghem Bruist’ zal op 15 september weer een mooie dag verzorgen, ditmaal in de Piekenhoef. En eind van de maand, het grote feest van stichting Carnaval. Kortom, er valt weer voldoende te beleven in het dorp.
N.B. dit najaar zal waarschijnlijk ook de beslissing vallen over de locatie van het nieuw te bouwen Golfslagbad. Zoals bekend, heeft de dorpsraad in het voorjaar als advies gegeven, dat de locatie naast Berghem Sport zeer geschikt hiervoor zou zijn.
Hopelijk zijn de weergoden ons welgezind bij alle evenementen en kunnen we genieten van een mooie nazomer.

Namens de leden van de dorpsraad Berghem,

Marianne Dreese.
E-mailadres: dorpsraad@berghem.nl
Tel. secretariaat: 06 26979796
Adres secretariaat: Maanstraat 19, 5351 GW Berghem.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2023 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.14583