Datum plaatsing: 26 september 2019

92 bekeuringen bij verkeerscontroles in Berghem, Herpen, Ravenstein en Oss


92 bekeuringen bij verkeerscontroles in Berghem, Herpen, Ravenstein en Oss


Oss (Oss): Vandaag hebben wij verschillende verkeerscontroles gehouden in Ravenstein, Herpen, Berghem en in de wijken Oss-Zuid en de Schadewijk te Oss. Dit naar aanleiding van diverse klachten vanuit de buurtbewoners aldaar. De locaties zijn dan ook door hen aangedragen. Alle klachten zijn via social-media, het Regionaal Servicecentrum of de betreffende wijkagent bij ons binnen gekomen.

De verkeerscontroles hebben geresulteerd in een totaal van 92 verbalen en vele waarschuwingen.
37 verbalen voor snelheid, 22 voor het rijden zonder gordel, 15 voor handheld bellen achter het stuur, 4 voor rijden zonder rijbewijs, 4 voor een te hoge constructiesnelheid op de rollerbank, 2 voor het negeren van rood licht, 2 voor gevaar of hinder veroorzaken in het verkeer, 1 voor het gemonteerd hebben van een begrenzer, 1 voor losse lading op een aanhangwagen, 1 voor het niet juist bevestigen van een hulpkoppeling, 1 voor het niet verlenen van voorrang aan rechts, 1 voor het niet voeren van verlichting en 1 voor het niet kunnen tonen van een legitimatiebewijs.

Naast de uitgeschreven bekeuringen is er één persoon aangehouden voor belediging en 1 auto in beslag genomen daar de bestuurder voor de derde keer binnen twee jaar gepakt is voor het rijden zonder rijbewijs.



Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

politie nieuws
Colums
08 jul
08 jul
05 jun


Meer columns

© 2020 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.23403