Datum plaatsing: 01 oktober 2019

75-jarig jubileum toneelvereniging De Verenigde Spelers


75-jarig jubileum toneelvereniging De Verenigde Spelers


Oss (Oss): Ter promotie van haar 75-jarig jubileum presenteert de Osse toneelvereniging De Verenigde Spelers een overzichtstentoonstelling die te zien zal zijn van dinsdag 1 oktober t/m zondag 3 november in de Bibliotheek Oss.

U krijgt de gelegenheid een kijkje te nemen in haar geschiedenis door middel van groepsfoto’s, tekstboekjes, aankondigingsposters, programmaboekjes, rekwisieten, kleding, filmfragmenten en andere bijzondere materialen.

Op zondag 27 oktober krijgt u de gelegenheid om samen met De Verenigde Spelers zelf de vloer op te kunnen. Deze unieke ervaring zal worden vastgelegd op een foto die u gratis gemaild zal worden.

De geschiedenis begint bij “De Spooktrein”, het allereerste toneelstuk van De Verenigde Spelers. Destijds diende het als benefietvoorstelling voor de actie “Zuid Helpt Noord” van het Rode Kruis: het bevrijde Zuiden zamelde geld in voor het nog bezette Noorden.
Het 75-jarig jubileum zal op 13 en 14 november 2019 in theatercafé De Groene Engel gevierd worden met een speciale versie van dit eerste toneelstuk.
Voor meer informatie: www.deverenigdespelers.nl


75-jarig jubileum toneelvereniging De Verenigde Spelers


Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws
Colums
08 jul
08 jul
05 jun


Meer columns

© 2020 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.27630