Datum plaatsing: 07 oktober 2019 - Laatst gewijzigd: 07-10-2019 14:27:54

Bescherm jouw gloednieuwe iPhone 11 middels een screenprotector


Bescherm jouw gloednieuwe iPhone 11 middels een screenprotector


Regio ('s Hertogenbosch): Op 20 september 2019 is de nieuwste variant van de iPhone collectie uitgebracht, genaamd de iPhone 11. Deze telefoon is natuurlijk ontworpen en geproduceerd door Apple, een onwijs populair merk als je kijkt naar smartphones. Het is de dertiende generatie van de iPhone en maakt dan ook gebruik van iOS13. Voor een iPhone 11 met 64 GB geheugen betaal je in de Verenigde Staten ongeveer 765 dollar. In Nederland ligt de prijs voor deze nieuwe telefoon op 809 euro per stuk.

Bescherming van de iPhone 11
Voor zo een dure smartphone wil je natuurlijk ook goede bescherming kopen, zodat je zo lang mogelijk de iPhone 11 kunt gebruiken. Het is dan ook zeker aan te raden om een screenprotector aan te schaffen. De iPhone 11 screen protector van Telefoonglaasje zorgt ervoor dat het scherm van de telefoon een extra beschermlaagje heeft. De screenprotectors van Telefoonglaasje hebben namelijk een hoogwaardige kwaliteit. Telefoonglaasje staat bekend om zijn kennis in de branche en de goede service. Als je de smartphone per ongeluk laat vallen dan zullen de beschadigingen alleen in de screenprotector komen, dus niet in het scherm zelf. Dit zal jou zonder twijfel hoge reparatiekosten schelen. Bovendien is het verstandig om ook een hoesje te kopen voor de iPhone 11. Hierdoor bescherm je niet alleen de voorkant en het scherm, maar ook de zijkanten en de achterkant van de telefoon.

iPhone 11 Pro en Pro Max
Naast de iPhone 11 werd op 10 september 2019 door de CEO van Apple Tim Cook ook de iPhone 11 Pro en de iPhone 11 Pro Max getoond aan het publiek. Dit zijn in principe de duurdere en betere varianten van de iPhone 11. Ook deze producten van Apple werden officieel uitgebracht op 20 september. De iPhone 11 Pro wordt nog wel gezien als een smartphone, terwijl de 11 Pro Max eigenlijk een phablet is. Dit is nog altijd wel een telefoon, maar heeft de grootte van een tablet. Vaak hebben deze phablets een scherm met een formaat tussen de 5,1 en 7 inch, in het geval van de iPhone 11 Pro Max is dit 6,5 inch.

Kleuren van de telefoons
De normale iPhone 11 is verkrijgbaar in veel kleuren, te weten paars, geel, groen, zwart, wit en rood. De iPhone 11 Pro en Pro Max zijn te koop in minder varianten, je kunt ze namelijk aanschaffen in deze kleuren: goud, zilver, Space Gray en Midnight Green. Midnight Green is een nieuwe kleur, voorheen had Apple nog geen iPhones uitgebracht in deze groene kleur.


screenprotector https://www.telefoonglaasje.nl/
iPhone 11 screen protector https://www.telefoonglaasje.nl/apple/iphone-11/

Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

Colums
08 jul
08 jul
05 jun


Meer columns

© 2020 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.16827