Datum plaatsing: 08 oktober 2019

Bistro G.O.E.T. gaat sluiten per 28 oktober 2019


Bistro G.O.E.T. gaat sluiten per 28 oktober 2019


Rosmalen ('s Hertogenbosch): In april van 2017 was het zo ver; na een voorbereidingsperiode en verbouwing van een paar maanden, openden wij de deuren van ons restaurant Bistro G.O.E.T. Vol vertrouwen gingen we dit spannende avontuur aan.

In de periode die volgde hebben we ontzettend genoten en hebben we veel mooie dingen mogen leren en meemaken. We hadden (en hebben) een geweldig fijn team om ons heen gekregen van enthousiaste en kundige medewerkers die er iedere dag weer voor de volle 100% voor gingen om u als gast van Bistro G.O.E.T. met een tevreden glimlach de deur uit te laten gaan. Het runnen van een restaurant hebben we ervaren als heel mooi maar zeker ook intens. Het voelt voor ons meer dan enkel een beroep; het is een manier van leven waar heel bewust voor gekozen wordt. Een keuze die wordt gedragen door intrinsieke motivatie en liefde voor het vak.

Sinds enige tijd, merkten we als eigenaren op, dat onze passie en drive zich in een andere richting aan het bewegen was. Hierdoor is het idee ontstaan om de zaak over te gaan dragen aan een nieuwe ondernemer. Uiteraard is dit een proces waar tijd in gaat zitten, een proces waarin we tot voor kort nog veel twijfel over hadden. Ook ontwikkelingen in ons personeelsbestand hebben zaken echter in een flinke stroomversnelling doen komen. Vanwege de krappe arbeidsmarkt die de horeca momenteel kent en met onze eigen intenties in het achterhoofd, zijn wij tot dit besluit gekomen om de horeca-activiteiten van Bistro G.O.E.T. per 28 oktober 2019 te zullen beëindigen.

Tot en met vrijdag 25 oktober 2019 is ons restaurant nog geopend en zijn wij u graag van dienst en kunt u bij ons nog Gezellig Ontspannen Even Tafelen. Bij deze willen we al onze gasten, in het bijzonder een grote groep trouwe gasten, van harte bedanken. Wij hebben veel plezier met jullie beleefd, gezellige praatjes gemaakt en de waardering voor ons werk. En zeker ook willen wij bedanken onze huidige en voormalige medewerkers en leveranciers voor hun inzet en het succes van Bistro G.O.E.T. dat er de afgelopen jaren samen is gerealiseerd.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

zakelijk nieuws

© 2020 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.17305