Datum plaatsing: 15 oktober 2019

Docfacross in Oss


Docfacross in Oss


Oss (Oss): Atletiekvereniging Oss ’78 organiseert ook dit jaar weer de Geert Peters Crosscompetitie; een reeks van 6 crosswedstrijden in Oss en omgeving.

De wedstrijden zijn voor iedereen toegankelijk. De competitie start op zondag 20 oktober met de Docfacross in Oss. Naast de gebruikelijke afstanden van circa 5 en 10 kilometer, is er ook voor de jongere crossfanaten een wedstrijd over verschillende afstanden.
De 5 en de 10 kilometer starten om 10:00 uur voor senioren, masters en junioren A. Om 11:00 start de jeugdcross voor junioren B/C (3.300m) en junioren D (1.650m). Om 11:20 uur gaan de pupillen van start. Na afloop van de wedstrijd worden cadeaubonnen van Runnersworld verloot onder alle deelnemers.
Inschrijven voor de Docfacross kan tot een kwartier voor aanvang van de wedstrijd bij Hondenschool De Samenwerking aan de Docfalaan in Oss. Voorinschrijven is dus niet nodig. De kosten voor deelname bedragen 5 euro voor senioren en junioren A. De jeugdige crossers betalen 3 euro.
De uitslagen, het tussenklassement en alle overige informatie over de Geert Peters Crosscompetitie worden gepubliceerd op www.avoss78.nlUw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

sport nieuws

© 2020 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.15657