Datum plaatsing: 11 oktober 2019

Drugsdealers aangehouden!


Drugsdealers aangehouden!


Oss (Oss): Op 19 september 2019 hield Wijkteam Oss-West een drugsactie op een thuisdealer in Oss. Ondanks dat de hoofdverdachte, zo zou later blijken, met vakantie was werden er toch dealactiviteiten waargenomen.

De dealers, een broer en schoonzus van de hoofdverdachte, werden daarom aangehouden. De doorzoeking in de woning die daarop volgde leverde een hoop contant geld op en er werden diverse goederen inbeslaggenomen die het dealen aannemelijk konden maken.

Bij terugkomst van vakantie, op 25 september 2019, werd de hoofdverdachte aangehouden. Twee dagen later moest de verdachte zich verantwoorden voor de Rechter-Comissaris. Deze besloot de verdachte in bewaring te stellen voor de duur van 14 dagen.

Deze beslissing wordt genomen als er sprake is van een strafbaar feit waarop voorlopige hechtenis staat, er een stevige verdenking is en de rechter beoordeeld dat er kans is op vluchtgevaar, kans op herhaling, er kans is dat de openbare orde ernstig in het geding komt of vanwege zwaarwegend onderzoeksbelang.

Op 9 oktober 2019 moest de verdachte zich verantwoorden voor de Raadkamer. Deze besloot om de verdachte 90 dagen gevangenhouding op te leggen. Ondertussen loopt het onderzoek onverminderd door.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

politie nieuws
Colums
08 jul
08 jul
05 jun


Meer columns

© 2020 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.23585