Datum plaatsing: 14 oktober 2019 - Laatst gewijzigd: 14-10-2019 21:11:20

Raymond Vogels winnaar Open Rosmalense Jeu de Boules kampioenschappen


Raymond Vogels winnaar Open Rosmalense Jeu de Boules kampioenschappen


Rosmalen ('s Hertogenbosch): Op zondag 13 oktober werd er bij het gilde St. Catharina – St. Joris het jaarlijkse Open Jeu de Boules toernooi gehouden. Op deze mooie zonnige herfstzondag konden we maar liefst 48 spelers verwelkomen die zich hadden aangemeld voor dit toernooi. Er werd gespeeld op de 6 grindbanen van het gilde en er waren 6 grasbanen uitgezet.

Nadat jeu de boules commissielid Henk van Helvoirt het openingswoordje had voltrokken begonnen de 48 deelnemers rond de klok van 13:15 uur tegelijk op de 12 banen. Elke speler speelde 4 wedstrijden met een willekeurige andere persoon tegen willekeurige tegenstanders.
Rond de klok van 17:00 uur was de vierde en laatste ronde teneinde. Drie spelers bleken alle 4 de wedstrijden gewonnen te hebben. Op derde plaats eindigde Wil van Vlijmen. Tweede werd Toon den Ridder en winnaar was Raymond Vogels die de meeste pluspunten had.
De eerste 12 spelers kregen een kleine attentie voor de deelname. Tevens was er een prijsje voor de nummer 22, 32 en 42 in de ranglijst zodat een aantal mindere spelers niet met lege handen naar huis ging.
Al met al een mooie geslaagde middag voor de boulers en het gilde.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

sport nieuws

© 2020 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.15283