Datum plaatsing: 22 oktober 2019

Ermers Grondverzet schenkt Ondernemer van het Jaar Cheque aan Het Open Venster


Ermers Grondverzet schenkt Ondernemer van het Jaar Cheque aan Het Open Venster


Nuland ('s Hertogenbosch): Op de jaarlijkse feestavond van de Nulandse Ondernemersvereniging (NOV) op zaterdag 3 november 2018, werd Ermers Grondverzet verkozen tot Ondernemer van het Jaar 2018. Ermers kreeg tijdens die avond een cheque ter waarde van 500 euro om te schenken aan een Nulandse vereniging.

Afgelopen week verraste Mari Ermers de vrijwilligers van Ziekenactie Het Open Venster met dit mooie bedrag. Deze groep van 12 vrijwilligers in Nuland is bijna dagelijks actief voor de vele zieke dorpsgenoten. Naast de diverse bezoeken aan huis, ziekenhuis of verzorgingshuis, organiseren ze uitstapjes, ontspanningsmiddagen, een vakantieweek aangepast en volledig verzorgd en een bedevaart naar Lourdes met begeleiding. Deze mooie bijdrage gaat dan ook zeker van pas komen om de langdurig zieken in Nuland een mooi jaar te bezorgen.

Aanstaande zaterdag 2 november wordt tijdens de jaarlijkse feestavond van de NOV de Nulandse Ondernemer van het Jaar 2019 gepresenteerd. Hiervoor worden drie ondernemers genomineerd waarop de leden kunnen stemmen. De drie genomineerden worden volgende week bekend gemaakt.

Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

zakelijk nieuws

© 2020 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.16631