Datum plaatsing: 06 november 2019 - Laatst gewijzigd: 06-11-2019 11:57:04

Start inschrijving Nulandse kwis op 1 november


Start inschrijving Nulandse kwis op 1 november


Nuland ('s Hertogenbosch): Na een geslaagde 3e editie met 60 teams en naar schatting zo’n 1300 deelnemers kan een 4e editie natuurlijk niet uitblijven. Zorg dat jij er ook dit jaar weer bij bent! Trommel alvast je team bij elkaar en schrijf je in. Vanaf 1 november start de inschrijving via www.nulandsekwis.nl

De Nulandse Kwis is er voor iedereen die het leuk vindt om samen met buren, vrienden, familie, sportteam of collega’s de hersens te laten kraken. Minimaal één teamlid moet in Nuland wonen, maar de rest mag ook elders vandaan komen. De minimale leeftijd is 16 jaar. Ons advies: zorg dat je met minimaal 8 tot 10 personen bent!

Tien categorieën
De Kwis bestaat uit tien categorieën van elk tien vragen. Dat is niet anders dan voorgaande edities, maar dit jaar hebben we naast enkele nieuwe categorieën het buiten Kwissen nieuw leven in geblazen. In iedere categorie zit namelijk bij deze editie een heuse buitenvraag (vraag 10). Weg met Google Maps en laat de hersenen ook buiten kraken.
Nieuwsgierig naar wat de categorieën van dit jaar zijn? Houd onze Facebookpagina in de gaten. Hier maken we wekelijks één van de tien categorieën bekend. Zo kan jouw team zich vast optimaal voorbereiden!

Zonder de hulp van sponsors…
..was er geen Nulandse Kwis. Fijn dat we ook deze editie weer op de steun van vele sponsors mogen rekenen. Hartelijk dank daarvoor! Helaas is het voor ons onmogelijk om alle Nulandse ondernemers persoonlijk te benaderen. Mochten we u onverhoopt niet benaderd hebben, maar wilt u graag een steentje bijdragen aan de leukste kwis van het jaar? Mail ons dan op sponsoring@nulandsekwis.nl

Blijf ons volgen via De Klepel, via www.nulandsekwis.nl en via Facebook. Tot 28 december…. Toch?

Stichting Nulandse Kwis
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2020 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.30594