Datum plaatsing: 03 november 2019

Interactieve kindervoorstelling Lieve Lieven


Interactieve kindervoorstelling Lieve Lieven


Nistelrode (Bernheze): Lieve Lieven is een feestelijke mee-doe-voorstelling voor kinderen en hun ouders van theatermaker Daniel van den Broeke, en zal te zien zijn op zondag 10 november om 14.30 in Cultureel Centrum Nesterlé.

Heb je je wel eens afgevraagd wat er zou gebeuren als een boek echt tot leven zou komen? Probeer het eens! Met behulp van onzichtbare Fantasy Reality helms en speciale koptelefoons brengt Lieve Lieven je naar werelden die je niet voor mogelijk had gehouden. Open het boek, stap in de fantasie en beleef het leesavontuur waarin iedereen zelf de
hoofdrolspeler is. Het is een avontuur over vriendschap van A tot Z.

Kinderen beleven en spelen samen, met behulp van de silent disco techniek, een verhaal over vriendschap en een reis door de taal. Voor 30 minuten zijn de kinderen de hoofdpersoon en worden ze opgeslokt in een avontuur waar zij zelf aan meedoen. 

Deze voorstelling wordt georganiseerd in samenwerking met Bibliotheek Bernheze. Leerlingen krijgen plezier in het lezen en schrijven van voor hen bestemde verhalen, gedichten en informatieve teksten.

Kaartjes à 7,50 euro zijn verkrijgbaar via www.nesterle.nl
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2020 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.29796