Datum plaatsing: 14 november 2019 - Laatst gewijzigd: 24-10-2019 11:24:29

Cabaretvoorstelling Schijtziek van Mouna Laroussi


Cabaretvoorstelling Schijtziek van Mouna Laroussi


Nistelrode (Bernheze): Mouna wordt er schijtziek van: angst, argwaan en vreemdelingenhaat. Mensen lijken hun wereld steeds kleiner te maken; gevangen in hun eigen gevangenis. Waarom zou je dat doen? Waarom zou je jezelf vrijwillig opsluiten in een klein benauwd hokje? Zij heeft dit zelf 3 jaar noodgedwongen moeten doen en ze kan je vertellen: je wordt er schijtziek van.

Door een darmaandoening is zij jarenlang letterlijk schijtziek geweest. Nu is Mouna klaar om weer deel te nemen aan de maatschappij. Maar wat is er gebeurd in de tijd dat zij op het toilet zat? Gaat het debat nog steeds over kutmarokkanen, de sluier en Geert Wilders? Is er dan echt niks veranderd?
In een voorstelling vol dans en zelfgeschreven teksten ontkent deze choreografe en geestige comédienne niet langer alle bagger die de multiculturele samenleving heeft voortgebracht. Ze gaat geen taboe uit de weg! Dansend, pratend, zingend en af en toe schreeuwend perst ze alle diarree die de multiculturele samenleving heeft voortgebracht er nu
maar eens uit. En als tenslotte het leed geleden is en de strijd gestreden, komt er hopelijk ruimte voor een nieuwe, openhartiger omgang met elkaar.

Maak gebruik van het DINER + THEATERARRANGEMENT: voor slechts € 32,50 ontvangt u een driegangenmenu + kaartje voor deze voorstelling op zaterdag 23 november om 20.15.
Te reserveren via info@eetcafetpumpke.nl
Tickets à 12,50 euro verkrijgbaar via www.nesterle.nlUw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2021 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.14872