Datum plaatsing: 02 november 2019

De Geffense Kwis op 14 december


De Geffense Kwis op 14 december


Geffen (Oss): Behalve een nieuwe datum, heeft ook het team van De Geffense Kwis nieuwe aanwas gevonden. Lars van Erp en Rian van Heeswijk komen het team versterken. Samen met Michel Ketelaars , Koen Bongers , Emiel van Berlo en Astrid Bemelmans proberen we er weer mooie Kwis van te maken!

Op 14 december doen honderden Geffenaren en hun buiten dorpse connecties mee aan De Geffense Kwis. Het is de bedoeling dat je samen in een team speelt. Dit team mag uit zoveel personen bestaan als je zelf wilt. Er is één regel: er moet minimaal 1 persoon woonachtig zijn in Geffen. Als je een team hebt samengesteld, dan kun je dit team aanmelden op de website geffensekwis.nl. Dat kan t/m 7 december.
Bedenk een leuke teamnaam die je opgeeft samen met een contactpersoon. Deelname kost per team €15,-. Dit bedrag dient contant betaald te worden op de avond van de kwis. De kassa zal deze avond om 18.00 uur open zijn. Na inschrijving op de website ontvang je een bevestiging.

Op 14 december wordt om 18.30 uur gestart met het uitdelen van de kwisboeken, bestaande uit een vragen- en antwoordenboek. Het uitdelen en ook het inleveren van het antwoordenboek is in de Koppellinck. Het is de bedoeling dat je zelf met je team een locatie zoekt om de kwis te maken. Dit kan zijn bij iemand thuis, maar ook in een sportkantine, in een café of in een gemeenschappelijke ruimte met uitzondering van de Koppellinck. Dit mag je zelf weten en dien je ook zelf te regelen.
De kwis bevat 10 categorieën. Elke categorie is goed voor 100 punten. Een nieuwe categorie is dit jaar de Team-Top-Tien. Naast theorie- en praktijkvragen is er ook een geheime opdracht aan de kwis verbonden. Het is de bedoeling dat er één persoon van het team naar een bepaalde locatie komt op een bepaalde tijd om daar een opdracht uit te voeren.

Tussen 23.00 en 23.30 maar uiterlijk om 23.30 moet het antwoordenboek weer ingeleverd zijn bij de organisatie. Tijd is tijd. Tot slot een tip die de laatste jaren heel nuttig bleek te zijn: vergeet voor het inleveren niet om de joker in te zetten!Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2020 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.32828