Datum plaatsing: 31 oktober 2019 - Laatst gewijzigd: 24-10-2019 11:33:13

Sinterklaas Intocht Heesch


Sinterklaas Intocht Heesch


Heesch (Bernheze): Op zondag 17 november 2019 is het weer zover: een dag na de landelijke intocht brengt Sinterklaas zijn traditionele bezoekje aan Heesch. De feestelijke intocht start ook dit jaar rond de klok van 12.30 uur bij Huize Heelwijk en gaat via de Mozartlaan, Hoogstraat en Grenadiersstraat richting ’t Dorp.

Na een officieel welkomstprogramma bij ’t Oude Raadhuis gaan Sinterklaas en alle Pieten even later naar Cultureel Centrum De Pas, waar een groot Sinterklaasfeest los zal barsten. Sinterklaas maakt hier onder andere de winnaars van de kleurwedstrijd bekend.

Net als afgelopen jaar loopt er op 17 november tijdens de intocht van Sinterklaas in Heesch ook een Glutenvrije Piet mee. De Glutenvrije Piet is een initiatief van de Nederlandse Coeliakie Vereniging.

Voor de intocht zijn we nog op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die de kinderen uit Heesch een onvergetelijke dag willen bezorgen. Lijkt het je leuk om mee te lopen of te helpen? Alleen of misschien wel samen met je broer, zus, vriend of vriendin? Twijfel dan niet en mail naar intochtheesch@gmail.com voor meer informatie
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2020 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.30231