Datum plaatsing: 08 november 2019 - Laatst gewijzigd: 24-10-2019 11:24:05

Sint in Nistelrode


Sint in Nistelrode


Nistelrode (Bernheze): De Sint heeft laten weten dat hij traditiegetrouw direct na zijn landelijke intocht op zaterdag 16 november in Apeldoorn met zijn pieten koers zet naar Nistelrode. We verwachten de Sint en zijn gevolg om 14.30 uur bij het Tramstation waar de intocht van start zal gaan. De Sint en zijn Pieten zouden het leuk vinden als de route versierd is en er weer veel kinderen langs de weg staan.

Via Kromstraat – Over den Dries – Hoef – Laar oversteken – Den Hof- Heuvelstraat – Kerkhoflaan en Parkstraat gaat het naar CC Nesterlé. Daar zal de Sint na afloop van de rondrit door de wethouder ontvangen worden. Vervolgens willen de Sint en zijn Pieten er een gezellige middag van maken samen met alle kinderen en hun ouders.

Ook dit jaar zal de Sint weer zijn intrek nemen in zijn slaapwagen op het Raadhuisplein. Wanneer hij in de nacht op pad is geweest, kan hij hier lekker even uitrusten. De Sint ontvangt graag post en dat kan in de brievenbus die aan de wagen hangt. Als je niet vergeet je naam en mailadres op de mooie tekening te zetten dan belooft Sinterklaas om er op te reageren.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2020 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.28842