Datum plaatsing: 07 november 2019

Peggy Hurkmans nieuwe secretaris en algemeen directeur van gemeente Bernheze


 Peggy Hurkmans nieuwe secretaris en algemeen directeur van gemeente Bernheze


Regio (Bernheze): Het college van burgemeester en wethouders benoemt Peggy Hurkmans per 1 december 2019 als nieuwe gemeentesecretaris en algemeen directeur van Bernheze. Peggy Hurkmans volgt Noud Bex op, die in juli bij de gemeente Heerlen in dienst is getreden als gemeentesecretaris. Peggy Hurkmans wordt als gemeentesecretaris eindverantwoordelijk voor de gemeentelijke organisatie en eerste adviseur van het college van burgemeester en wethouders.

Peggy Hurkmans is 45 jaar en woont in Eindhoven. Op dit moment is ze gemeentesecretaris en algemeen directeur van de gemeente Heeze-Leende. Daarnaast is ze lid van de directieraad van de gemeenschappelijke regeling A2 samenwerking. Zij studeerde bestuurskunde in Rotterdam en bedrijfskunde in Nijmegen. Peggy Hurkmans: “Ik ben ontzettend blij met deze stap en zie uit naar 1 december. Met veel passie ga ik dan in Bernheze aan de slag voor de inwoners, het bestuur en de organisatie. Ik kan bijna niet wachten.”

Burgemeester Marieke Moorman: “Met de benoeming van Peggy Hurkmans halen we een betrokken en verbindende gemeentesecretaris in huis, met jarenlange ervaring in gemeenteland. Het college is blij met haar komst en verheugt zich op een prettige samenwerking.”

Na een zorgvuldige werving- en selectieperiode hebben zowel de advies- als selectiecommissie unaniem hun voorkeur uitgesproken voor Peggy Hurkmans. De commissies hebben er vertrouwen in dat zij een goede bijdrage kan leveren aan de verdere ontwikkeling van de gemeente Bernheze.

Bernheze zet de komende jaren verder in op een nadrukkelijke samenwerking met inwoners en maatschappelijke partners. Het profiel en de benoeming van de nieuwe secretaris sluiten hierop aan.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2020 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.16344