Datum plaatsing: 28 oktober 2019

Het najaar tegemoet met kunst!


Het najaar tegemoet met kunst!


's-Hertogenbosch (Regionaal): De R zit weer in de maand en dat betekent dat het vroeger donker wordt, de dikke truien weer van zolder gehaald kunnen worden en dus dat het najaar begonnen is. De dagen worden dus korter en de zon laat zich minder zien. Het gebrek aan vitamine D kan ervoor zorgen dat je in deze periode geen zin hebt om de deur uit te gaan en wel de hele dag in bed door zou kunnen brengen. Aangezien je waarschijnlijk toch meer tijd binnenshuis besteedt, kun je jezelf of je naasten een cadeautje voor in huis cadeau doen. Hieronder lees je waarom een olieverfschilderij een ideale najaars-aankoop is.

Een woning waar je tijd wilt doorbrengen
Je brengt dus meer tijd door in de woon- of slaapkamer en daarom is een sfeervolle toevoeging van een olieverfschilderij perfect getimed. Het knusse van het najaar wordt in een schilderij gevangen door het kleurgebruik of door het onderwerp. Op Mynewart.nl vind je schilderijen die gekenmerkt worden door herfsttinten - oranje, oker, bruin en rood - of door een herfstig onderwerp. De schilderijen passen perfect bij het weer buiten en voegen gezelligheid toe aan een woonruimte.

Kleuren tot leven gebracht
De kleur in de schilderijen zijn een belangrijk element. Je wilt natuurlijk geen dof schilderij in donkere kleuren, want dan is het geen echte toevoeging aan een kamer. De kleuren moeten sprekend zijn om het effect over te brengen. De gebruikte materialen bij olieverfschilderijen zijn hier ideaal voor. Olieverf is namelijk een soort verf die erom bekend staat de kleuren op de beste manier tot hun recht te brengen en laat een schilderij tot leven komen.

Voor het najaar, maar ook het voorjaar
Een ander voordeel aan olieverf is de hoge kwaliteit. Olieverfschilderijen zijn ontzettend duurzaam. Kijk bijvoorbeeld maar eens naar schilderijen uit de vorige eeuwen: de kleuren zijn nog steeds levendig en intens en de kwaliteit van het doek is nog volwaardig. Daarbij zijn de schilderijen die op Mynewart.nl te vinden zijn kenmerkend voor het najaar, maar het zijn doeken die de rest van het jaar en de jaren daarna een ruimte tot een thuis maken. Een goede investering dus.
Kortom, zit je niet te wachten op een winterdip? Zoek een najaars schilderij uit in de webshop van Mynewart.nl. Je tovert je woning ermee om tot een ruimte waar het een plezier is om met een kop thee of warme chocolademelk de dag door te brengen. De schilderijen passen perfect bij het jaargetijde, maar zijn een investering voor altijd!
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2020 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.27001