Datum plaatsing: 29 oktober 2019 - Laatst gewijzigd: 30-10-2019 09:40:12

Avonturen in een Jungle vol paarden


Avonturen in een Jungle vol paarden


Berlicum (Sint-Michielsgestel): De wereld wordt warmer, dat blijkt wel, want hier in Berlicum is een heuse Jungle ontstaan. In het oerwoud met olifanten, apen, beren en een tijger nemen we je mee in een avontuurlijk en ontroerend verhaal over liefde tussen mens en dier en dier en mens. Over bijzondere ontmoetingen in een wereld met gevaar. Een Jungle voor avontuur
Als je de oprit van de manege op rijdt, zie je al dat er bijzonders aan de hand is. Er staat een grote olifant in de tuin. Loop je de manege binnen wordt je meteen verwelkomd door een aap. De binnenrijbaan verandert langzaam in een Jungle waar Balou de beer en Koning Louis met een mooie dans een deel van de wand versieren. Er gaat iets gebeuren, dat is te zien en te horen...

Eens in de 3 jaar geeft manege Het Paardrijk een voorstelling. Na de Lion King in 2011, de Halloweenshow in 2013, de Kleine Zeepony in 2016 is het nu tijd voor JUNGLE BOOK! Ruiters en paarden zijn al een aantal weken aan het oefenen om een mooie voorstelling neer te zetten.
Beginnende ruiters, gevorderde ruiters, kinderen, volwassenen en ruiters met een beperking. Iedereen doet mee. 400 ruiters verdeeld over 5 voorstellingen zorgen er samen met de paarden voor dat elke voorstelling een beetje anders is.

De paarden spelen een hele belangrijke rol. Een band met je paard is belangrijk, samen ben je een team en leer je nieuwe dingen. Dit laten we zien in de voorstelling.
Kinderen uit de manege laten niet alleen hun rijkunsten zien maar ook hun zangtalenten en het talent om echt met paarden te praten. Paardenfluisteren is ook dit jaar zeker een bijzondere act in onze show. Nu gepresenteerd door leerlingen van Het Paardrijk.

Wil je vast een indruk krijgen, op de website en de facebookpagina vindt je de karaoke 'Als je van paarden leren kan.' Die gaan we samen zingen tijdens de show.

Jungle Book is een echte voorstelling met paarden van ongeveer 1,5 uur. Zaterdag is er een vuuract en zondag een bijzondere verrassingsact, die houden we nog even geheim. Spectaculair wordt het zeker en vergeet ook vooral geen zakdoeken mee te nemen, er zal vast een traantje weggepinkt worden.

Er zijn 5 voorstellingen. Op zaterdag 2 november om 10.30 uur, 13.00 uur en 15.30 uur. Op zondag 3 november om 11.00 en 13.30 uur. De kaartverkoop (vooral voor zondag) gaat hard, wil je een kaartje raden we aan die te reserveren of op de manege te komen kopen.

Voor de bezoekers vragen we goed de instructies van de parkeerwachten te volgen naar de parkeerplaats en niet voor aan de weg te parkeren. De tribune wordt voorzien van warme dekentjes, maar zorg zelf ook dat je lekker warm aangekleed bent.
Een kaartje kost € 8,50 voor volwassenen, € 6,50 voor kinderen 7 tm 12 jaar. Kinderen onder de
6 zijn gratis.
www.hetpaardrijk.nl / info@hetpaardrijk.nl
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2020 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.15107