Datum plaatsing: 07 november 2019

Open Coffee het Groene Woud organiseert netwerkbijeenkomst


Open Coffee het Groene Woud organiseert netwerkbijeenkomst


Regio (Sint-Michielsgestel): Open Coffee ’t Groene Woud is een platform dat ontmoeting tussen enthousiaste ondernemende personen uit diverse gemeenten stimuleert. Open Coffee is er voor iedereen, de gemeenschappelijke factor is dat men graag wil netwerken en kennis wil delen. Een goed initiatief om mensen met allerlei achtergronden, kennis en ervaringen bijeen te brengen. Het vooropgezette doel is op een laagdrempelige manier je persoonlijke netwerk vergroten en het delen van kennis.

Onder het genot van een kop koffie kunnen we kennismaken met elkaar en ons laten inspireren door elkaar maar ook de omgeving. Contacten en ideeën opdoen met en bij enthousiaste mensen uit de regio, in het bijzonder vanuit de gemeenten Boxtel - Schijndel – Sint-Michielsgestel en Sint-Oedenrode.

Open Coffee het Groene Woud organiseert maandelijks netwerkbijeenkomsten op wisselende locaties. Op woensdag 13 november zijn we te gast bij Omroep Meierij, dé lokale omroep in gemeente Meierijstad. Tussen 9 en 11 uur ben je van harte welkom op het adres Steeg 9D (in het Spectrum) in Schijndel. De omroep zal ons deze ochtend meenemen in het maken van radio en tv-uitzendingen en de vele programma’s die ze al te bieden hebben. Dus kortom een kijkje achter de schermen!

Aanmelden mag op opencoffee.hetgroenewoud@gmail.com , maar hoeft niet.
Voor meer informatie: kijk op onze social media. LinkedIn (OpenCoffee Het Groene Woud), Twitter (@OpenCoffeeGroen) en Facebook (Open Coffee het Groene Woud).

Open Coffee het Groene Woud wordt mede mogelijk gemaakt door: Engelhart Advies, Cheops Personeelsdiensten en Thicor CreassistUw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

zakelijk nieuws
Colums
08 jul
08 jul
05 jun


Meer columns

© 2020 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.17217