Datum plaatsing: 29 oktober 2019

Het bockbier D地 Ossebock van de Muifelbrouwerij is voor de 3e keer op rij uitgeroepen tot Beste Bockbier van Nederland


Het bockbier D地 Ossebock van de Muifelbrouwerij is voor de 3e keer op rij uitgeroepen tot Beste Bockbier van Nederland


Oss (Oss): De Muifel flikt het weer! Voor de derde keer op rij is het bockbier D地 Ossebock van de Muifelbrouwerij uitgeroepen tot Beste Bockbier van Nederland. Een prestatie van formaat waarmee de craft brouwerij uit Oss grote brouwers zoals La Trappe, Bavaria, Amstel, Jopen en Texelse (om er maar een paar te noemen) achter zich laat.

Eigenaar Martin Ostendorf tijdens de uitreiking van de prijs op maandag 28 oktober in Amsterdam: 展at een enorme eer om weer een jaar lang de titel Beste Bockbier van Nederland te mogen voeren. We wonnen de prijs al in 2016, in 2017 werd de wedstrijd niet georganiseerd, we wonnen opnieuw in 2018 en nu zijn we wederom de trotse winnaar!

De wedstrijd Beste Bockbier van Nederland wordt georganiseerd door Bierconsumentenvereniging PINT en slijterijketen Mitra. Er zijn circa honderd bockbieren gekeurd door een professionele jury van gecertificeerde keurmeesters onder leiding van Derek Walsh. Er zijn prijzen uitgereikt in drie categorien (Donker Bock tot 7%, Dubbelbock/Sterke Bock en Speciaal Bock) waarbij D地 Ossebock van de Muifelbrouwerij meedeed in de moeilijkste klasse (Donker bock tot 7%).

Links
http://www.muifelbrouwerij.nl
https://www.facebook.com/Muifelbrouwerij-201065383289943
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

zakelijk nieuws
Colums
08 jul
08 jul
05 jun


Meer columns

© 2020 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.18128