Datum plaatsing: 05 november 2019

Sinterklaas bij Kasteel Heeswijk


Sinterklaas bij Kasteel Heeswijk


Heeswijk-Dinther (Bernheze): Op zaterdag 23 en zondag 24 november a.s. logeert Sint weer op het kasteel. En hoe! Het belooft een hele beleving te worden! Graaf Almericus verwelkomt alle kinderen op de brug: Zijn je handen schoon, je schoenen goed gepoetst voor je Meet & Greet met Sint?

Kom in feeststemming met de mooiste Sinterklaasliedjes van DJ Pïësto en show je beste moves! Laat je mooiste foto maken en als ware surprise: ontvang een blijvende herinnering als BFF van Sint en Piet! Maar voordat je dit in ontvangst kan nemen, hebben die klunzige Pieten heel veel helpende handjes nodig... Met jullie hulp komt alles vast goed!

Ben je erbij?
Vlog uh… ‘Volg Sint op het kasteel’: https://www.youtube.com/watch?v=yMSInWvh5Hw&feature=youtu.be en volg ons op social media en ben als eerste op de hoogte van… Tja van wat eigenlijk? Weet jij het? Mysterieus he?
Sluit je bezoek aan Sint af met een bezoek aan de Koekenbakkers. https://www.koekenbakkers.com
Je ontvangt bij de kassa een voucher met een leuke aanbieding, dat wordt smullen!

Ticketinformatie
De voorverkoop gaat via e-tickets, de verkoop start 1 november https://www.kasteelheeswijk.com/sint-op-het-kasteel-2019/
Kies de gewenste datum, tijdstip en aantal personen. Je ontvangt je ticket per mail.
Tip: check vooraf goed je agenda! Annuleren of wijzigen is helaas niet mogelijk. Als het druk is, kan de email iets vertraging hebben, dus geen paniek. Check ook altijd even je ongewenste mails.

Tarief in de voorverkoop: €7,- voor iedereen vanaf 2 jaar. Alle activiteiten op het kasteel zijn inclusief.
Aan de kassa tijdens het evenement - indien niet uitverkocht – geldt het reguliere tarief, zie bezoekersinfo https://www.kasteelheeswijk.com/plan-je-bezoek/bezoekersinfo/

Wil je meer weten over wat er nu en binnenkort op de agenda staat, (extra) openingstijden: kijk op onze website www.kasteelheeswijk.com of volg ons op social media onder 'Sint op het kasteel'.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2020 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.29223