Datum plaatsing: 05 november 2019

Nieuws van AktieFix


Nieuws van AktieFix


Lithoijen (Oss): Rabo Club Support
Enorm dankbaar zijn wij opnieuw voor de vele stemmen voor onze mooie club! Het fantastische geldbedrag komt echt heel erg goed terecht. De kinderen kunnen straks weer heerlijk spelen, koken en sporten tijdens de logeerweekenden! Bedankt iedereen!

AktiePop 2020
Noteer alvast in je agenda: 6 en 7 juni 2020, AktiePop! Logeerweekend oktober, paardrijden!

Onze eigen reporter Noa van Helvoirt vertelt:
Dit weekend gingen we met AktieFix paardrijden bij de Burgthoeve. Ik was ongeveer om 12:00 in Lithoijen en kwam net op tijd voor de lunch. We aten een broodje knakworst. Toen de borden leeg waren mocht iedereen iets voor zichzelf doen. Daarna stond de taxi voor de deur en gingen we naar de manege in Oijen. Hier bieden ze werk voor gehandicapte mensen en die waren dus ook enthousiast aan het vertellen wat ze allemaal meegemaakt hadden. Iedereen kreeg vooraf wat drinken en daarna gingen we ons klaarmaken om op het paard gezet te worden. Sommigen waren wel een beetje zenuwachtig, want ze waren bang dat ze eraf zouden vallen. Gelukkig is dat bij niemand gebeurd en heeft iedereen op een paard gezeten. Na het paardrijden kon je er nog voor kiezen om een pony te verzorgen en dat werd dan ook veel gedaan. Toen iedereen een paar rondjes in de bak had gereden was het tijd om te stoppen. We waren terug op de plek waar we hadden verzameld en kregen nog wat frisdrank en chips! De taxi’s waren er weer en we gingen terug naar Avanti. Eenmaal terug was het tijd voor avondeten. We moesten nog even wachten, omdat het eten nog besteld moest worden. Het eten was afgehaald en we konden aan tafel. Sommigen hadden gekozen voor pizza en anderen voor friet. Nadat iedereen klaar was werd er
afgewassen en daarna werd er nog een leuk potje 30 Seconds gedaan. Toen het spel afgelopen was mocht iedereen nog wat drinken en daarna gingen we naar bed. ’s Ochtends hadden we nog een lekker ontbijt en om 12:00 stonden de ouder weer op de stoep. Kortom het was weer een erg leuk weekend!
Groetjes, Noa




Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2020 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.29448