Datum plaatsing: 06 november 2019

Uitreiking Mantelzorgwaardering


Uitreiking Mantelzorgwaardering


Regio (Bernheze): De gemeente stelt jaarlijks voor iedere zorgvrager een waardebon van € 50,- ter beschikking waarmee zijn of haar mantelzorger verrast kan worden. Dit jaar worden de waardebonnen feestelijk uitgereikt op 13 november vanaf 13.30 uur, in Cultureel Centrum Nesterlé. Cabaretier Mark van de Veerdonk zorgt voor een ludiek tintje met een speciale voorstelling van een half uur.

Aanmelden mantelzorgwaardering
Aanmelden voor de mantelzorgwaardering kan altijd; voor de uitnodiging voor 13 november is het noodzakelijk dat uw aanmelding uiterlijk 10 november binnen is. Maar ook daarna kunt u zich nog aanmelden; er volgt dan weer een nieuwe uitreikingsdatum.

Mantelzorgwandelingen
Mantelzorgers kunnen dit najaar meewandelen met de speciaal voor hen georganiseerde wandelingen. Want het is goed om even de dagelijkse beslommeringen te ontlopen en ervaringen te delen met andere mantelzorgers. Aansluitend aan de wandelingen kunnen ze genieten van een heerlijke lunch.

Dag van de mantelzorg
Deze activiteit vindt plaats in het kader van de landelijke Dag van de mantelzorg op 10 november. In Nederland zijn er 3,7 miljoen mensen die voor een ander zorgen. Liefst 750.000 mantelzorgers zorgen zelfs meer dan 8 uur per week voor iemand en doen dat langer dan 3 maanden. Daarom worden mantelzorgers jaarlijks in het zonnetje gezet.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2020 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.31168